A la Diagonal

L’últim en decoració i relax arriba a «la Milla del Moble» de Barcelona

Galeries del Tresillo s’ha sumat al clúster i ha obert una botiga on ofereix des de les últimes novetats del sector, fins a un servei d’assessorament de decoració d’interiors

La botiga de Galeries del Tresillo de l’Avinguda Diagonal de Barcelona compta amb les últimes tendències del sector

La botiga de Galeries del Tresillo de l’Avinguda Diagonal de Barcelona compta amb les últimes tendències del sector / Galerías del Tresillo

2
Es llegeix en minuts

Hi ha un lloc a Barcelona on el sector de la decoració de la llar és el gran protagonista: «la Milla del Moble» de l’avinguda Diagonal. Galeries del Tresillo, la marca especialitzada en sofàs, descans i decoració s’ha sumat recentment al clúster, en el qual tenen presència altres grans marques del sector, amb el trasllat de la seva botiga del carrer de Muntaner a una altra de 300 m2 en el número 453 de l’avinguda Diagonal.

Galeries del Tresillo ofereix en aquest espai un servei complet que inclou des de l’exposició de les seves millors peces amb ‘chaisse-longe’ d’última generació, raconeres de totes les mides, butaques de relax, una gamma exclusiva de sofàs de lli desenfundables amb ploma, butaques de tot tipus i sofàs llit. A la botiga de Diagonal, a més, també es compta amb els productes Prèmium i a mida de HIMOLLA, i el servei d’interiorisme particular GALERÍAS DESIGN.

«L’objectiu de traslladar-se a la Diagonal és el de complementar l’oferta creada recentment a la Milla del Moble i oferir als visitants un ventall de possibilitats que abans no existien», asseguren des de Galerías del Tresillo, que vol fer un pas més en la consolidació de la seva marca com una referència en el sector del sofà, el descans i la decoració.

¿Quines tendències de decoració portarà el 2022 i quines es mantenen?

¿Quines tendències de decoració portarà el 2022 i quines es mantenen?El benestar i la calidesa de la casa serà la principal tendència de decoració aquest 2022. Les fustes clares, els teixits naturals, els tons neutres i les peces fetes a mà seran els grans protagonistes de la decoració de la llar.

Quant als colors, des de GALERÍAS DESIGN destaquen que triomfaran aquells inspirats en la natura com el verd i el blau. «Aquestes tonalitats ofereixen calma i serenitat. Però si se li vol donar un toc més canyer, es poden utilitzar altres tons més intensos», assegura la responsable d’Interiorisme de Galerías del Tresillo.

El minimalisme, que en els últims anys ha sigut una de les principals referències del disseny i decoració de la llar, també es mantindrà durant l’any que ve. Aquest estil ofereix una calidesa única a la llar, que al costat dels colors neutres, permet aconseguir espais relaxats i acollidors per a tota la família.

Laura Aguilera, interiorista de Galerías del Tresillo apunta que hi ha estils i materials atemporals que lluny de passar de moda, continuen estant molt vigents. «Els colors grisos, blancs o beix continuen donant harmonia, elegància i relax. Les fibres naturals com el vímet segueixen sent un ‘must have’ de les llars i ara se n’han incorporat d’altres com el jute, el sisal o el rotang», destaca la interiorista.

Ressuscitar un sofà

Ressuscitar un sofàCanviar el sofà de casa és una molt bona opció quan comença a degradar-se. Però si tan sols ha complert anys i continua mantenint tota la seva qualitat, se li pot donar vida a través de la decoració. Aguilera aposta per jugar amb els coixins, les mantes i altres objectes pròxims al sofà.

«Amb una mica d’imaginació podem ressuscitar un sofà. Barrejar coixins de diferents formes, tonalitats i textures pot donar la sensació que s’ha creat un nou espai o que, fins i tot, s’ha canviat de sofà», explica l’experta en decoració d’interiors.