Alopècia

Empelt capil·lar a Barcelona o Turquia: ¿com escollir la millor opció?

L’important a l’hora de prendre una decisió és valorar que la clínica ofereixi tots els serveis amb el màxim de qualitat

Espanya és un dels països amb més casos de calvície al món i el 90% dels casos són d’origen androgènic

El 90% dels casos d’alopècia són d’origen androgènic

El 90% dels casos d’alopècia són d’origen androgènic / Shutterstock

6
Es llegeix en minuts

L’empelt capil·lar és, en el dia d’avui, l’única i la millor fórmula de combatre l’alopècia. Cada any, milers de persones se sotmeten a aquesta cirurgia que ofereix molt bons resultats i que a poc a poc s’ha anat convertint en una tendència. Abans de sotmetre’s a un empelt capil·lar cal tenir clares diverses qüestions: ¿Quina és la millor clínica capil·lar?, ¿on sotmetre’s a la cirurgia?, ¿quines tècniques existeixen?, ¿quin n’és el preu?, ¿quin percentatge d’èxit té?... Totes, preguntes essencials que passen pel cap de qui s’enfronta a una cirurgia capil·lar.

Espanya és un dels països en què la calvície té més incidència i el 90% dels casos estarien relacionats amb una herència genètica, l’anomenada alopècia androgènica. Tot això, sumat al desig d’evitar la caiguda dels cabells, ha sigut clau perquè els últims anys s’hagi produït un increment en l’interès pels empelts capil·lars i un augment de l’oferta de clíniques que ofereixen aquest tractament.

Juntament amb això, a més, també s’ha encoratjat l’interès pels viatges a Turquia per sotmetre’s a una cirurgia capil·lar. Davant aquesta tendència, els últims anys ha sorgit un debat: ¿És millor un empelt capil·lar a Barcelona o a Turquia? La resposta a aquesta pregunta és senzilla. Triar correctament la clínica és la clau per aconseguir un bon resultat. ¿Quines diferències hi ha entre un empelt capil·lar a Barcelona i un a Turquia?

Empelt capil·lar a Barcelona: pros i contres

A Barcelona hi ha moltes clíniques que es dediquen a fer empelts capil·lars i, unes quantes tenen gran reputació. Per aquesta raó és molt important saber decidir a quina clínica es portarà a terme la cirurgia capil·lar. ¿Quins són els pros i contres de realitzar aquest tractament a Barcelona?

Pros

· Professionals experimentats: A Barcelona podràs trobar clíniques que compten amb especialistes experts i amb una gran trajectòria.

· Tecnologia punta: A Barcelona ja s’apliquen les últimes tècniques i es compta amb tecnologia de punta, com l’empelt capil·lar robotitzat.

· Cites preoperatòries: Les cites es portaran a terme amb l’especialista present. El mateix metge que farà l’implant et revisarà el cas, et diagnosticarà i realitzarà la intervenció.

· Postoperatori: Les cites i revisions posteriors són presencials i a prop de casa.

Contres

· Preu: El preu de l’empelt de cabell a Barcelona sol ser més alt que a Turquia. No obstant, clíniques amb elevada reputació ofereixen paquets que disminueixen els costos, i poden ser competitius.

Les clíniques més ben valorades a Barcelona

1. Capilclinic

Capilclinic és una de les clíniques amb més reputació a Barcelona. Compta amb un personal altament capacitat i amb una àmplia experiència. Tot això ha fet que els seus clients valorin de forma molt positiva el tractament, que aconsegueix un resultat 100% natural. Treballen amb la tècnica FUE i n’han desenvolupat una de pròpia: la MIN TIME FUE. Aquesta manera de treballar consisteix a extreure les unitats fol·liculars durant el menor temps possible, ja que segons un estudi del Dr. Limmer va demostrar que la supervivència dels fol·licles disminueix un 2,5% cada hora que passen fora de l’organisme. A tot això S’hi afegeix un equip tècnic punter, amb les últimes innovacions tecnològiques, el tracte personalitzat i preus assequibles.

2. Clínica Teknon

Aquest centre mèdic compta amb l’Institut Quirúrgic Capil·lar, valorat com una de les millors clíniques capil·lars de Barcelona. Ofereix tractaments i implants capil·lars als pacients per frenar o resoldre de manera definitiva la calvície. Treballen amb el mètode FUE i el seu personal compta amb gran experiència. A més, realitzen tractaments no quirúrgics per frenar l’alopècia en etapes primerenques.

3. Clínica capil·lar del Dr. Hans Heinicke

Aquesta clínica també compta amb bones opinions, que la posicionen entre les tres millors clíniques de cirurgia capil·lar de Barcelona. També treballen amb la tècnica FUE i utilitzen les últimes novetats tecnològiques del mercat. Compten amb un grup d’especialistes amb una gran preparació i experiència. Els resultats de la intervenció són naturals, l’operació és indolora i milloren els temps de recuperació. El director d’aquesta clínica, el Dr. Heinicke, és un professional que compta amb anys d’experiència i que s’actualitza constantment per conèixer les últimes novetats sobre el trasplantament capil·lar.

Preus a Barcelona

El preu d’un empelt capil·lar a Barcelona depèn de diversos factors: la quantitat de fol·licles a trasplantar, la qualitat del material, l’especialista i la clínica, entre d’altres. El preu sol ascendir als 5.000 euros. Tot i així, amb l’increment de la demanda i l’oferta, cada vegada hi ha més clíniques que ajusten els preus. Un exemple és Capilclinic, que ofereix paquets que inclouen tot el procés a preus realment competitius, sense oblidar-se de la qualitat i els millors resultats.

A partir de 2.900 euros, aquesta clínica ofereix un paquet amb preoperatori, sense límit d’unitats fol·liculars trasplantades, la tècnica FUE Zafiro o DHI, aplicació del tractament PRP, una sessió de mesoteràpia amb Dadasteride, el primer rentat de cap, consultes postoperatòries il·limitades i un kit de neteja.

Empelt capil·lar a Turquia: pros i contres

Igual com a Barcelona, Istanbul compta amb clíniques de cirurgia capil·lar amb gran prestigi, però amb un preu més econòmic. Tot i així, les clíniques turques ofereixen uns resultats molt efectius i competitius, gràcies a l’experiència que els ha donat els anys que fa que apliquen aquest tipus de tractament. ¿Quins pros i contres té un empelt capil·lar a Turquia?

Pros

· Els preus són més baixos que a Barcelona.

· Hi ha clíniques que compten amb especialistes de primer nivell.

· La intervenció es porta a terme en hospitals certificats.

· Utilitzen l’última tecnologia.

· A més de la intervenció pots fer turisme.

· Els paquets ho inclouen tot, fins i tot allotjament, trasllat i intèrpret.

Contres

· La intervenció es fa lluny de casa.

· Las cites preoperatòries són a través de videotrucades.

· No totes les clíniques poden fer cites presencials postoperatòries, ni seguiment.

Les clíniques més ben valorades a Turquia

1. Capilclinic Turquia

Capilclinic Turquia compta amb més de 10 anys d’experiència avalats per l’experiència del doctor Oguz Kayiran i treballen amb el mètode FUE, MIN TIME FUE i DHI. El valor afegit de la clínica és l’atenció personalitzada i un paquet que inclou tot el que es necessita per portar a terme la cirurgia capil·lar. S’hi inclou allotjament, trasllat i intèrpret. A més, i com a avantatge perquè tenen clínica a Espanya, es pot realitzar el postoperatori presencial.

2. Doctor T Hair Clíniques de Trasplantament Capil·lar DRT

Aquesta és una de les clíniques més ben valorades a Turquia. Compta amb personal experimentat, l’última tecnologia de cirurgia capil·lar i utilitza el mètode Sapphire Premade Slit. El certificat de la Joint Commission International avala que es compleixen totes les normes d’higiene, seguretat a les instal·lacions.

3. Clínica Doctor Muttalip Keser

El Dr. Muttalip Keser compta amb més de 10 anys d’experiència aplicant la tècnica FUE. Realitza un disseny que permet resultats naturals. La seva tecnologia compta amb les últimes novetats i s’ofereix un tracte personalitzat que inclou l’allotjament, traductor, trasllats i seguiment postoperatori.

Preus a Turquia

A Turquia pots trobar els millors preus en empelts capil·lars. Els preus solen partir de 3.000 euros i hi ha molts paquets que inclouen tot el necessari, a més del trasllat i allotjament. En el cas de Capilclinic Turquia hi ha un paquet que per 2.190 euros inclou revisió prèvia, trasllat a clínica i hotel, dues nits d’allotjament, empelt capil·lar amb les tècniques Time FUE™ o DHI, primer rentat en clínica, PRP i intèrpret.