Segons CCOO

El bomber mort a Ascó va salvar abans la vida a una treballadora

El bomber mort a Ascó va salvar abans la vida a una treballadora

Joan Revillas

1
Es llegeix en minuts
EFE

CCOO ha posat en relleu l’actuació de l’equip de bombers en l’accident que va tenir lloc ahir a la central nuclear d’Ascó I (Tarragona) que va permetre desallotjar l’espai i, en especial, la del bomber que va morir i la tasca del qual «va salvar la vida d’una treballadora», a qui va poder treure de la zona de perill abans de morir.

L’accident es va produir quan, per causes que encara es desconeixen, es va disparar el diòxid de carboni (CO2) del sistema contra incendis, cosa que va afectar un bomber de l’empresa Falck, que opera dins de les instal·lacions de la nuclear, que va morir.

En un comunicat, el sindicat lamenta la mort del bomber i transmet el seu recolzament a la família i a les altres tres persones que van resultar ferides i que evolucionen favorablement.

Notícies relacionades

Els Bombers de la Generalitat també han traslladat, en un tuit, el condol a la família i amics del mort, de qui han destacat que era un antic voluntari d’aquest cos i que ahir va perdre la vida a l’exercici del seu càrrec.

Aquest migdia es portaran a terme tres minuts de silenci a la central d’Ascó en record del treballador mort i en recolzament als ferits.