Adquisició

Oliu compra dos milions d’accions del Sabadell

El president del banc ha invertit 1,19 milions en l’operació

Madrid  02 02 18  Presentacion de resultados 2017 del Banco Sabadell  En la imagen Josep Oliu  presidente de la entidad bancaria  FOTO  JOSE LUIS ROCA

Madrid 02 02 18 Presentacion de resultados 2017 del Banco Sabadell En la imagen Josep Oliu presidente de la entidad bancaria FOTO JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Agustí Sala
Agustí Sala

Redactor en cap d'Economia

Especialista en Economia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El president de Banc Sabadell, Josep Oliu, ha adquirit aquesta setmana un total de dos milions d’accions de l’entitat per un import total d’1,19 milions d’euros. La compra de títols va començar dilluns passat, amb un paquet de 500.000 a 0,60 euros cada un i va seguir ahir amb dos paquets més, un de 500.000 més a 0,60 euros i un altre d’un milió d’accions a 0,58 euros, segons la notificació remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Notícies relacionades

Aquestes compres es produeixen després de la presentació dels resultats semestrals dijous de la setmana passada, amb un augment dels beneficis del 51,5%% i l’anunci d’un dividend del 30%. Després de la incorporació de César González-Bueno com a conseller delegat del banc en substitució de Jaume Guardiola, Oliu va continuar com a president però va deixar les funcions executives, tal com va ratificar la junta d’accionistes.

El març passat, el president de Banc Sabadell ja va remetre a la CNMV la compra de 84.990 accions per un preu unitari de 0,41 euros per títol, en concepte de remuneració variable en accions diferida d’anys anteriors.