Responsable d’Estrella Galícia i Cabreiroá

Ignacio Rivera, el CEO més eficient a Linkedin segons el Panel Epsilon Icarus Analytics

El CEO de Corporación Hijos de Rivera se situa al capdavant d’aquest rànquing seguit d’Ana Botín (Santander) i Rafael Juan (Vicky Foods)

Ignacio Rivera, el CEO més eficient a Linkedin segons el Panel Epsilon Icarus Analytics

VÍCTOR ECHAVE

1
Es llegeix en minuts

Ignacio Rivera Quintana, CEO de Corporaciómn Hijos de Rivera, és el directiu més eficient a Linkedin el 2021, segons el Panel Epsilon Icarus Analytics de CEO en aquesta xarxa social. L’informe ha sigut publicat per la companyia Epsilon Technologies, líder a Espanya en Intel·ligència de Dades aplicada al Màrqueting amb més de 20 anys d’experiència, que va analitzar els perfils d’un total de 120 CEO d’empreses espanyoles amb presència en aquesta xarxa social.

La consultora internacional Epsilon Technologies ha publicat el Panel Epsilon Icarus Analytics de CEO a Linkedin que realitza una anàlisi de la presència d’alts executius d’empreses espanyoles en xarxes socials professionals, davant l’auge d’aquestes durant la pandèmia de la Covid-19 i el canvi d’hàbits de la població. Un estudi que dona informació rellevant sobre l’increment de l’activitat d’aquests professionals que han reforçat la seva presència en xarxes socials, aprofitant el seu enorme potencial i en benefici de les seves empreses.

Notícies relacionades

Després de monitoritzar i analitzar la presència d’un total de 120 CEO d’empreses espanyoles en xarxes socials, Ignacio Rivera ha aconseguit situar-se en primera posició del rànquing de CEO més eficients a Linkedin, segons el Plafó Epsilon Icarus Analytics. Un reconeixement que l’acredita com l’executiu amb més puntuació en la ràtio interaccions/posts d’aquesta plataforma que compta amb 14 milions d’usuaris actius a Espanya i que se situa el 2021 com un entorn clau en les estratègies de comunicació dels CEO.

Juntament amb Ignacio Rivera, al Top-10 d’executius més eficients a Linkedin, se situen: Ana Botín (Santander), Rafael Juan (Vicky Foods), José María Álvarez-Pallete (Telefónica), Luis Maroto (Amadeus), Colman Deegan (Vodafone), Gabriel Escarrer (Meliá Hotels), María Jesús García (Goiko), Carlos Torres (BBVA) i Bernardo Gregori (Grefusa).