Motosharing

Cooltra comença a operar amb les seves motos compartides a París

  • La companyia catalana desplegarà 2.000 motos elèctriques a la capital francesa abans de finals de setembre i espera sumar 100.000 usuaris en un any.

  • Amb això són ja set les ciutats europees que compten amb el servei de motosharing: Barcelona, Madrid, París, València, Lisboa, Roma i Milà.

Cooltra comença a operar amb les seves motos compartides a París
1
Es llegeix en minuts

Cooltra comença a parlar francès. La companyia catalana de mobilitat sostenible ha iniciat les seves operacions a París (França). Amb això ja són set les ciutats europees que compten amb el servei de motosharing (Barcelona, Madrid, París, València, Lisboa, Roma i Milà). Cooltra introduirà fins a finals de setembre un total de 2.000 motocicletes elèctriques per donar servei a la capital francesa, i el seu primer any de presència confien a arribar a la xifra de 100.000 usuaris.

El sistema de moto compartida serà el mateix que el que es va inaugurar ja a Barcelona l’any 2016, i que fins ara ha anat creixent (amb la incorporació de noves ciutats) fins als 1,3 milions d’usuaris a tot Europa. «Fa temps que teníem l’ambició de poder portar el nostre servei de motosharing a París, una de les ciutats més compromeses amb la mobilitat compartida, i estem preparats per oferir un servei sostenible i de qualitat al territori. Prova del nostre èxit són els més d’1,3 milions d’usuaris registrats en l’app de Cooltra i una quota de mercat líder a totes les ciutats on operem. Ara volem que els parisencs experimentin tots els beneficis de circular amb Cooltra», remarca el cofundador i CEO de Cooltra, Timo Buetefisch.

Notícies relacionades

Els escúters elèctrics que ja circulen per la capital francesa són de la marca italiana Askoll, la mateixa que ja ofereix la companyia als altres països on presta el seu servei. Tenen un límit de velocitat de 45 km/h, i cada vehicle compta amb dos cascos de les talles L i M per protegir el conductor i el copilot. El servei motosharing de Cooltra permet a qualsevol persona més gran de 18 anys, amb carnet de conduir, llogar una motocicleta elèctrica dins del radi de disponibilitat del servei.

Les motocicletes estaran disponibles en autoservei les 24 hores dels set dies de la setmana a París ‘Intra-murs’, una àrea que suma 105 quilòmetres quadrats. La companyia opera amb un sistema de reserves 100% digital, sense codi de desbloqueig ni claus. Per utilitzar Cooltra únicament és necessari descarregar l’aplicació de la firma. És gratuïta i es pot trobar a la botiga d’Apple, Google Play i Huawei AppGallery. 

Temes:

Etric