Iniciativa empresarial

Foment ofereix la infraestructura per vacunar tota la població treballadora en un mes

  • La patronal presidida per Josep Sánchez Llibre demana vacunes a Salut i ofereix la xarxa de mútues i serveis de prevenció privats per immunitzar els treballadors a les seves empreses

video-foment

video-foment

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Foment del Treball ofereix la infraestructura necessària per vacunar tota la població treballadora catalana en el període d’un mes. Només demana a la Conselleria de Salut que li subministri les vacunes, que la xarxa de sanitaris, a través de les mútues privades i els serveis de prevenció de riscos, ja la posen les empreses. Així ho ha fet públic aquest dijous la patronal presidida per Josep Sánchez Llibre, que allarga la mà a l’Administració per accelerar el procés de vacunació amb l’objectiu d’estabilitzar la situació sanitària i permetre a les empreses estabilitzar, al seu torn, la seva activitat econòmica.

A principis de febrer, Foment del Treball feia pública una aliança teixida des de la patronal per oferir a salut una xarxa d’empreses del sector industrial amb capacitat per subministrar vials a unes 400.000 persones, entre treballadors de les esmentades empreses i els seus familiars pròxims. Aquest dijous la patronal catalana fa un pas més i, segons els seus propis càlculs, posa a sobre de la taula de la consellera Alba Vergés un pla per tenir tots els treballadors catalans (uns 3,5 milions) vacunats en 30 dies. L’únic que falta en aquesta equació són les vacunes.

Temes:

Vacunes