mesures anticrisi

El Govern augmenta els ajuts a restaurants de centres comercials

La quantitat puja de 7.000 a 15.000 euros i va dirigida als establiments tancats des del 7 de gener

El Govern augmenta els ajuts a restaurants de centres comercials
1
Es llegeix en minuts

La Generalitat ha augmentat de 7.000 a 15.000 euros l’import dels ajuts dirigits als bars i restaurants situats als centres comercials, que estan tancats per ordre del Govern per evitar la propagació del Covid-19 des del 7 de gener. El Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) publica aquest divendres l’ampliació dels ajuts que atorga la Conselleria d’Empresa, que s’encarregarà de fer els abonaments en els pròxims dies.

Notícies relacionades

En un comunicat, la Conselleria ha recordat que rebran aquesta ajuda els bars, cafeteries i restaurants ubicats en centres, recintes i galeries comercials de més de 400 metres quadrats i que van fer la sol·licitud de la subvenció en la convocatòria que es va tancar el 17 de març. Aquesta línia d’ajuts, dotada amb 10 milions d’euros, preveia subvencions d’entre 5.000 i 7.000 euros.

Aquesta és la segona línia d’ajuts que engega el departament d’Empresa dirigida a comerços de productes no essencials de més de 400 metres quadrats i a botigues de productes no essencials i establiments de restauració de centres comercials