Hotels

Adjudiquen a Meliá la gestió de les habitacions del Palau d’El Pardo

El seu conseller delegat, Gabriel Escarrer, declara que «serà un honor per a Meliá tenir l’oportunitat de prestar aquest servei»

Adjudiquen a Meliá la gestió de les habitacions del Palau d’El Pardo
1
Es llegeix en minuts

La companyia hotelera mallorquina Meliá Hotels International ha resultat adjudicatària del contracte per al servei de restauració i gestió d’habitacions a la residència oficial per a caps d’estat del Palau Reial d’El Pardo, a Madrid, amb motiu de la celebració de visites d’Estat a Espanya.

La cadena mallorquina prestarà habitualment aquests serveis al Palau Reial d’El Pardo, residència oficial dels caps d’estat estrangers que visiten Espanya, tot i que ocasionalment podran prestar-se en un altre Lloc Reial que es determini, ha precisat l’hotelera en un comunicat. La companyia conformarà l’equip encarregat de brindar aquests serveis amb personal dels seus hotels de Madrid Gran Meliá Fénix i Gran Meliá Palacio de los Duques.

Notícies relacionades

Segons la cadena, els dos hotels, membres del segell Leading Hotels of the World, destaquen «per la seva expressió avantguardista del luxe tradicional i la seva cuidada oferta gastronòmica, especialment abocada en projectar els valors i productes diferencials de la cuina espanyola».

El vicepresident i conseller delegat de Meliá Hotels International, Gabriel Escarrer, considera «un honor per a Meliá tenir l’oportunitat de prestar aquest servei». «La nostra companyia s’abocarà en oferir la millor atenció a les visites d’Estat, posant en pràctica la nostra vocació pel servei, que és un dels nostres valors més essencials, i com a ambaixadors des de fa dècades de la marca Espanya a 40 països, traslladant els excepcionals atributs de la nostra marca Gran Meliá, exponent del luxe amb essència espanyola», ha afegit.

Temes:

Meliá Hotels