A causa de la Covid

Nokia s’afegeix a Ericsson i anul·la la seva assistència física al Mobile

La firma destaca que la salut dels seus empleats, clients i socis és de «màxima importància»

zentauroepp47100019 hmd global product officer juho sarvikas  presents the new n190224174821

zentauroepp47100019 hmd global product officer juho sarvikas presents the new n190224174821 / RAFAEL MARCHANTE

1
Es llegeix en minuts

Nokia s’ha afegit a Ericsson i ha anunciat que no tindrà presència física al Mobile World Congress de Barcelona aquest any, després de considerar-ho «acuradament» i com a conseqüència del coronavirus. Nokia ha deixat oberta la porta a participar en les activitats virtuals que està «planejant» l’entitat organitzadora, la patronal GSMA, segons ha anunciat en un comunicat aquest dimecres.

«Entenem que GSMA està planejant una sèrie d’activitats virtuals i treballarem amb ells per entendre com hi podem participar», ha apuntat Nokia.

La firma destaca que la salut dels seus empleats, clients i socis és de «màxima importància» i que atesa la naturalesa internacional de l’esdeveniment i que la vacunació està en les seves primeres fases, hi participaran únicament de manera virtual. Les dues cancel·lacions es produeixen dos dies després que l’organització revelés les mesures de seguretat que posarà en marxa per la pandèmia.

Després de la cancel·lació del 2020

L’organització va explicar que aquest congrés tornaria a finals de juny a Barcelona, després de la cancel·lació del 2020 per la pandèmia, i que esperava rebre entre 45.000 i 50.000 visitants, la meitat que en les últimes cites.

Notícies relacionades

GSMA va expressar aquest dimarts el seu «respecte» a la decisió d’Ericsson de no presentar-se a l’edició d’aquest any i va afirmar que és conscient que «no serà possible per a tothom participar en el MWC Barcelona 2021».

L’organització va recordar ahir que havia desenvolupat una plataforma d’esdeveniments virtuals líder en la indústria que garantirà que tothom pugui disfrutar de l’experiència única del Mobile.