Relleu

Altamira nomena conseller delegat Francesc Noguera

El nou executiu era el responsable de la filial del Banc Sabadell a Mèxic

Altamira nomena conseller delegat Francesc Noguera
1
Es llegeix en minuts

Altamira Asset Management, un dels grans ‘servicers’ espanyols, ha nomenat Francesc Noguera responsable del negoci a Espanya i Portugal. Noguera era fins ara el conseller delegat del Banc Sabadell a Mèxic. Noguera substitueix en el càrrec Julián Navarro, que des de l’agost passat compatibilitzava la seva responsabilitat com a conseller delegat d’Altamira amb la seva posició com a director corporatiu d’Estratègia de Mercat i Desenvolupament de Negoci a doValue, i que des d’ara es focalitzarà en aquesta última funció, clau per al creixement i desenvolupament del grup.

El canvi anunciat aquest dilluns es produeix després d’una transició prevista quan doValue va anunciar a l’agost la creació d’una nova estructura organitzativa amb funcions corporatives i responsables del negoci en cadascun dels països on opera.

En la nova organització, Francesc Noguera serà amb efectes des del dia 22 de febrer nou conseller executiu i CEO d’Altamira, amb responsabilitat a Espanya i Portugal. Alhora, com la resta d’executius de les regions en què opera doValue –Itàlia, regió hel·lènica (Grècia i Xipre)–, entra a formar part de l’equip directiu de Grup doValue i reportarà directament al CEO de doValue, Andrea Mangoni.

Notícies relacionades

Julián Navarro, per la seva banda, se centrarà a partir d’ara en les seves noves funcions corporatives, i continuarà formant part de l’equip directiu de Grup doValue, a les ordres directes d’Andrea Mangoni. Julián Navarro serà president no executiu del consell d’administració d’Altamira Asset Management.

Noguera s’incorpora a Altamira com a màxim responsable en la gestió de les activitats de la companyia. «El seu objectiu és aconseguir una organització més competitiva i innovadora, que garanteixi la confiança dels nostres clients actuals i futurs», segons la comunicació interna remesa pel responsable de doValue a tot l’equip de la companyia. En aquest comunicat, Andrea Mangoni destaca que Francesc Noguera té una dilatada trajectòria professional de més de 25 anys al capdavant de negocis financers i immobiliaris, i va afegir: «Estem segurs que la seva incorporació ens permetrà continuar aconseguint nous i nombrosos èxits».