Rànquing assegurador

Mutua Madrileña, líder d’assegurances generals el 2020

El grup explica que va aconseguir una quota de mercat en No Vida del 14,63%

Mutua Madrileña, líder d’assegurances generals el 2020
1
Es llegeix en minuts

Mutua Madrileña va acabar l’any passat com a líder del mercat en assegurances generals. En concret, va acabar amb un volum de primes No Vida de 5.418 milions d’euros, un 2,85% més que el 2019. Grupo Mutua lidera també el rànquing d’assegurances de salut amb un volum de primes de 2.855 milions d’euros, el 6,23% més que l’exercici anterior. En el sector de l’automòbil, el grup va acabar l’any passat amb un volum de primes de 1.577 milions d’euros, un 0,90% més que l’any anterior, en la segona posició del rànquing.

La firma acaba com a líder del mercat espanyol d’assegurances generals per tercer any consecutiu. La companyia d’assegurances presidida per Ignacio Garralda va concloure l’exercici amb un volum de primes en No Vida per sobre de l’increment mitjà del mercat en aquest negoci, que va ser de l’1,07%. El grup ja compta amb una quota de mercat en No Vida del 14,63%, seguida per Mapfre, amb un 13,93% de quota i Allianz (6,40%).

Notícies relacionades

En Salut, on opera a través de SegurCaixa Adeslas, Grupo Mutua va tancar l’exercici passat com a cap de la classificació del sector a Espanya, amb uns ingressos per primes de 2.855 milions i un creixement del 6,23%, davant el creixement del 5,01% del mercat en aquest ram. En automòbils, el grup va concloure el 2020 amb un volum de primes de 1.577 milions d’euros, el 0,90% més que l’any anterior, el creixement més marcat en primes dels cinc primers grups del rànquing i també clarament superior al del mercat, que va caure un -1,96% de mitjana en aquest ram.

En l’actualitat, el Grupo Mutua se situa com el primer grup assegurador en el mercat de No Vida, el primer en el negoci de salut, el segon en automòbils i el tercer en assegurances totals, incloent-hi Vida i No Vida, segons dades d’ICEA.