Sentència judicial

Lidl ha de retirar el seu robot de cuina per haver copiat la Thermomix

El jutge considera que va envair la patent del robot de cuina Thermomix i el condemna «a la retirada de totes les seves màquines»

Lidl ha de retirar el seu robot de cuina per haver copiat la Thermomix
1
Es llegeix en minuts
Eduardo López Alonso
Eduardo López Alonso

Periodista @Elabcn

ver +

Lidl haurà de retirar del mercat els seus robots de cuina Monsieur Cuisine. El Tribunal Mercantil de Barcelona considera que la firma de distribució alemanya Lidl «va envair la patent del robot de cuina Thermomix» i el condemna la retirada de totes les seves màquines. La secció especialitzada dels Jutjats Mercantils ha determinat que la patent de l’empresa Vorwerk compta a Espanya amb tota la protecció de les característiques del seu robot de cuina. Considera que l’empresa demandada ha implementat de manera infractora les característiques de Thermomix recollides en una patent a la màquina Monsieur Cuisine.

Notícies relacionades

El tribunal condemna a «cessar en la importació, emmagatzemament, oferiment i/o comercialització de la màquina Monsieur Cuisine Connect i a retirar del mercat tots els exemplars de la màquina que es trobin en el seu poder i en el dels seus distribuïdors, els documents comercials, material publicitari i promocional, també a internet.

MÉS INFORMACIÓ, BEN AVIAT

Temes:

Lidl Consum