Franco Bernabé dimiteix com a president de Cellnex

L’alt executiu, que addueix motius personals, serà substituït pel vicepresident, Bertrand Kan

Franco Bernabé dimiteix com a president de Cellnex

A DAVID CAMPOS

Es llegeix en minuts

Franco Bernabè ha renunciat al seu càrrec de conseller dominical i president del consell d’administració de Cellnex per motius personals, segons ha comunicat l’empresa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) aquest dilluns.

Bernabè presidia l’òrgan de direcció de l’empresa des de juliol del 2019, període en què Cellnex ha tingut un fort creixement i en què ha emprès dues ampliacions de capital, fetes l’octubre del 2019 i l’agost del 2020, per valor de 6.500 milions d’euros.

Et pot interesar

A més, sota el seu mandat, l’empresa ha fet inversions per 14.000 milions d’euros, entre les quals destaca l’adquisició de la divisió de telecomunicacions d’Arqiva al Regne Unit o la compra d’emplaçaments a Hutchison per 10.000 milions d’euros.

Sota la presidència de Bernabè, Cellnex ha passat d’operar a set països i comptar amb 55.000 emplaçaments a fer-ho a 12 països i tenir més de 100.000 emplaçaments en cartera. L’empresa també ha comunicat que el vicepresident actual del consell d’administració, Bertrand Kan, assumirà les funcions de president de manera interina fins que es nomeni un nou màxim responsable de l’empresa. 

Temes:

Cellnex Empreses