Energia

Naturgy llança un ‘e-commerce’ per poder contractar ‘online’ el subministrament de gas

  • El client podrà realitzar la sol·licitud digitalment, sense necessitat de descarregar papers, i simplificant els processos

naturgy

naturgy

1
Es llegeix en minuts

Nedgia, la distribuïdora de gas del grup Naturgy, ha activat a la seva web la possibilitat de sol·licitar la instal·lació i el subministrament de gas natural perquè el client pugui contractar de forma ‘online’ el subministrament. Es farà a través d’un formulari en el qual haurà d’introduir la direcció i el codi postal, a partir dels quals s’anirà personalitzant l’experiència en funció de la situació de cada client perquè pugui realitzar la sol·licitud de connexió, la instal·lació del gas natural i la posada en marxa.

Notícies relacionades

Aquest nou e-commerce posa els clients en contacte amb una extensa xarxa d’instal·ladors i centralitza les ofertes perquè el client triï l’opció que més s’ajusti a les seves necessitats. A més, podrà gestionar la sol·licitud digitalment, evitant descarregar documentació en paper i simplificant els processos de firma i contractació, segons ha explicat la companyia en un comunicat.

Per a la responsable d’Estratègia Comercial i Transformació de Nedgia, Elena Longarela, «amb aquesta nova eina evolucionem en el nostre model de relació amb el client i li donem més protagonisme. Volem simplificar les gestions que realitzen amb nosaltres i fer-los la vida una mica més fàcil apostant per l’atenció omnicanal i una experiència 100% autogestionada».