Sector aeri

Iberia llança una campanya de descomptes del 25% per volar el 2021

L’oferta durarà només fins al 24 de desembre i inclou la possibilitat de viatjar a 70 destinacions

1
Es llegeix en minuts
Max Jiménez Botías
Max Jiménez Botías

Periodista

ver +

Iberia ha llançat aquest dimecres una campanya de promoció de targetes regal amb un 25% de descompte, que estarà disponible fins demà 24 de desembre. L’aerolínia anima amb la seva campanya a «regalar la il·lusió de volar de nou», ja que els clients podran escollir entre les més de 70 destinacions que ofereix per viatjar al llarg del 2021.

Segons ha detallat la companyia, els clients no tenen per què triar ara la destinació, ja que la targeta es podrà utilitzar fins al 31 de desembre del 2021 i per volar fins a aquesta mateixa data.

A més, la plataforma ofereix la possibilitat de personalitzar la temàtica i disseny de la targeta, el mètode d’enviament del regal i, fins i tot, afegir algun missatge especial per a la persona que la rebi.

Notícies relacionades

El client podrà comprar 50, 75 o 300 euros en vols, sobre els quals rep un descompte del 25%. La compra, en forma de targeta, es podrà imprimir per regalar al destinatari final o enviar per correu electrònic.

Campanya habitual

No és una campanya nova forçada per les circumstàncies del sector aeri. De fet, ja fa uns quatre anys que la companyia ofereix descomptes per Nadal per regalar vols al llarg de l’any. També realitza campanyes semblants per Sant Valentí, el Dia de la Mare i el del Pare, però en aquesta ocasió l’oferta té a veure amb la necessitat de la companyia d’incrementar els seus vols, que fins ara no ha superat el 20% dels previstos al principi d’any.

Temes:

Iberia