29 nov 2020

Anar al contingut

SIGNATURA ELECTRÒNICA

La tecnològica catalana Lleida.net debuta dilluns a la Borsa de Nova York

L'empresa de Siscu Sapena ja cotitza a la borsa de Madrid i a la de París

Efe

La tecnològica catalana Lleida.net debuta dilluns a la Borsa de Nova York

La companyia catalana de serveis de firma digital i processos de contractació i notificació electrònica certificada Lleida.net sortirà a cotitzar dilluns que ve en l’OTC Markets Group de la Borsa de Nova York.

L’empresa va informar aquest divendres que sortirà a borsa en el segment OTCQX Best Market sota l’etiqueta LLEIF després de l’aprovació de gairebé tota la Junta General d’Accionistes el mes passat.

Lleida.net, que va començar com a proveïdor d’Internet fa 25 anys, és present des del 2015 a la Borsa de Madrid, en el segment BME Growth (antic Mercat Alternatiu Borsari, MAB), i des del 2018 a la Borsa de París, a Euronext Growth. «Cotitzar en OTCQX és un pas clau en el nostre camí per convertir Lleida.net en una empresa veritablement global. Estem convençuts que aquesta tercera sortida a borsa permetrà als inversors dels Estats Units conèixer i invertir en Lleida.net i en la indústria del e-Signature», va dir el seu conseller delegat, Sisco Sapena. «Vam prometre sortir a cotitzar abans de les eleccions nord-americanes i així serà», va afegir Sapena, que va fundar la companyia el 1995.

187 patents de signatura electrònica

Sapena, al costat de l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i les autoritats d’OTC Markets, presidirà dilluns 2 de novembre un toc de campana virtual per celebrar el debut borsari que serà retransmès als canals digitals del mercat, va indicar l’empresa.

Lleida.net compta amb una de les carteres de propietat intel·lectual més fortes del sector de signatures electròniques a nivell mundial, amb 187 patents, i té oficines a Madrid, Lleida, Londres, Miami i Bogotà i filials en una desena de països.

D’acord a la nota, la seva capitalització borsària supera els 140 milions d’euros i al tancament d’ahir els teus títols es canviaven a Madrid a 9 euros i a París a 8,70, i ha arribat a revaloritzar-se en borsa fins a un 940% durant el 2020.