SECTOR IMMOBILIARI

La segona sessió d'Inmofórum, en directe

L'esdeveniment digital posa aquest matí el focus en la construcció no residencial i en les oportunitats d'inversió existents a la capital catalana

inmo-in

inmo-in

1
Es llegeix en minuts

La segona sessió d’Inmofórum analitza avui divendres la situació actual de la construcció no residencial a Barcelona, així com les oportunitats d’inversió existents a la capital catalana. Tot això amb l’objectiu de continuar debatent sobre la reactivació d’un mercat immobiliari marcat per la cautela i la incertesa davant la situació generada pel coronavirus. Un esdeveniment digital, obert a tots els lectors en ‘streaming’, que ha sigut organitzat per Prensa Ibérica, El Periódico de Catalunya i SIMAPRO.

Notícies relacionades

Albert Sáez, director d’El Periódico; Antonio González-Noaín, president de Planner Exhibition, i Albert Civit, director de l’Incasòl, obriran la jornada. Després es donarà pas a un col·loqui moderat per Anna Gener, CEO de Savills Aguirre Newman Barcelona en què participaran Cristina García-Peri, sòcia sènior de Grup Azora; Juan Barba, ‘partner’ de Meridia, i Cristian Oller, ‘country manager’ a Espanya de Prologis Spain.

En la sessió de dimecres passat es va debatre sobre el sector residencial a Barcelona, analitzant totes aquelles mesures que s’han de posar en marxa per dinamitzar l’activitat i facilitar l’accés a la vivenda, en un context marcat per la dificultat d’accés al finançament i la incertesa econòmica. Així mateix, el lloguer va adquirir un protagonisme destacat, ja que el sector immobiliari identifica aquesta modalitat com una oportunitat, en el que es coneix com el ‘built to rent’, és a dir, construir promocions per dedicar-les directament al lloguer.