Telecomunicacions

Cellnex amplia capital en 4.000 milions per finançar noves compres

L'operadora estudia adquisicions per valor de fins a 11.000 milions d'euros

cellnex

cellnex / JOAN CORTADELLAS

1
Es llegeix en minuts
Sara Ledo

Cellnex torna a la càrrega. L’operadora de torres de telecomunicacions ha aprovat una ampliació de capital de 4.000 milions d’euros per finançar noves adquisicions, d’acord amb la seva estratègia de creixement.

Notícies relacionades

En un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), Cellnex ha anunciat que l’import de l’ampliació ascendirà a un total de fins a 3.999,52 milions d’euros, o l’import que resulti, en el seu cas, en el supòsit de subscripció incompleta. «L’augment de capital es realitzarà a un tipus d’emissió unitari de 39,45 euros mitjançant l’emissió i posada en circulació de 101,38 milions d’accions ordinàries de la societat de 0,25 euros de valor nominal cada una», afegeix.

L’ampliació de capital té per objectiu finançar l’expansió del seu conjunt d’infraestructures a través de noves compres. «La societat està analitzant activament certes oportunitats de mercat, incloent-ne algunes de transformacionals (transaccions que impliquen una combinació d’actius o altres oportunitats de negoci de transformació amb grans ‘mobile network operators’ que impliquen l’aportació de més de 15.000 emplaçaments en una sola transacció, en la qual Cellnex podria adquirir aquestes infraestructures a canvi de diners en efectiu i/o de l’emissió de noves accions (pagament en espècie)), en diferents etapes per un gran agregat estimat d’aproximadament fins a 11.000 milions d’euros», explica la companyia.

Temes:

Cellnex