Confinament

La Generalitat envia a casa els funcionaris que viuen a l'Hospitalet o al Segrià

La conselleria d'Administració Pública activa el teletreball a jornada completa per als empleats públics residents o amb lloc en els focus dels rebrots

icoy19171425 juzgados161010173949

icoy19171425 juzgados161010173949

1
Es llegeix en minuts
Gabriel Ubieto
Gabriel Ubieto

Redactor

Especialista en Mercat laboral, empreses, pensions i les diferents derivades del món del treball

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La Generalitat ha enviat a treballar des de casa als empleats públics residents o amb lloc a l’Hospitalet de Llobregat i la comarca del Segrià. L’Administració pública catalana ha estès al 100% de jornada el teletreball per minimitzar riscos de contagis davant els nous rebrots. Així ho ha fet públic en un comunicat la conselleria de Polítiques Digitals i Administració Pública, que remet a les condicions de la fase 0 els funcionaris i treballadors del personal laboral amb vinculació als esmentats territoris.

L’ordre de la conselleria afecta el personal de la Generalitat que tingui la seva residència habitual o que presti serveis als centres de treball de la ciutat de Lleida i els municipis d’Alcarràs, Aitona, la Granja d’Escarp, Seròs, Soses i Torres de Segre (Segrià), i els que visquin o treballin als barris de la Torrassa, la Florida i Collblanc de l’Hospitalet de Llobregat. Per a aquests el departament liderat per Jordi Puigneró ha designat el teletreball com a modalitat preferent per a la prestació de serveis. És a dir, només podran personar-se en el seu lloc de treball aquells funcionaris afectats per la mesura i que no puguin exercir les seves funcions a distància.