nomenament

José María Torres, vicepresident de la Fundació Pimec

El fundador del grup Numintec situa potenciar la segona oportunitat empresarial i evitar la discriminació laboral per edat com a prioritats

zentauroepp43861752 180620142807

zentauroepp43861752 180620142807

1
Es llegeix en minuts

El patronat de la Fundació Pimec ha nomenat José María Torres nou vicepresident de la Fundació. Torres, fundador de l’empresa Numintec, ha explicat que un dels seus objectius és contribuir a accions «que beneficiïn les persones en dificultats».

Això es farà «potenciant projectes relacionats amb la segona oportunitat o la integració en el món laboral de persones de més de 45 anys», que són de les seves dues principals preocupacions. La fundació, ha afegit, també «vol ajudar a promoure entre el teixit productiu català la solidaritat empresarial en aquests temps de crisi econòmica i social a causa dels efectes de la Covid-19».

Notícies relacionades

A més de president executiu del grup Numintec, Torres és voluntari directiu de l’Unicef Catalunya, impulsor a Europa de la llei de la segona oportunitat empresarial, productor del curtmetratge guanyador del Goya ‘El corredor’ i creador de la campanya #NoALaDiscriminacionPorEdad.

El patronat de la Fundació Pimec està format per Josep González, que és el president; els vocals Conxita Cervera, Joaquim Coello, Daniel Furlan, Jaume Lanaspa, Joan Rigol, Carles Sumarroca i Ramon Vila; Lluís Coronas, com a secretari, i el propi Torres.

Temes:

Empreses