'HIMNE A L'ALEGRIA'
Un emotiu vídeo per celebrar la nova normalitat
Banc Sabadell llança una nova versió del seu vídeo viral del 2012 en la qual els músics interpreten l''Himne a l'alegria' des de casa seva per animar els ciutadans després de la crisi del coronavirus

foto-sabadell
Fa vuit anys un vídeo pel 130è aniversari de Banc Sabadell es va fer viral i supera avui les 86 milions de visualitzacions. Es tracta d’un flashmob musical en quèl’Orquestra Simfònica del Vallès, acompanyada d’un cor de veus, interpreta a la plaça de Sant Roc de Sabadell la Novena Simfonia de Beethoven. Aquesta peça, que tant va emocionar el 2012, casa perfectament amb el moment actual i, per això, l’entitat ha decidit recuperar l’aclamat i inesperat concert i compartir un nou i emotiu vídeo.
Tornarem a sentir l’alegria
Sota el títol Tornarem i amb l’etiqueta #SomosSabadell, els músics que van intervenir en el flashmob original tornen a tocar, aquesta vegada des de casa seva, i llancen un missatge d’esperança i gratitud després de l’etapa de confinament provocada per la Covid-19, explica Bet Valls, directora de Mitjans, Patrocinis i Imatge del banc.
«L’enorme acollida del primer flashmob ens motiva a realitzar aquesta segona versió. Tots dos s’emmarquen dins d’un entorn i voluntat de celebració, tot i que per motius molt diferents. El nou vídeo vol celebrar que a poc a poc anem tornant a la normalitat i que molt aviat podrem tornar a disfrutar de la música tocada per una gran orquestra, de les celebracions als carrers, etc. A més, l’Himne a la Alegria és una referència universal de la música que trasllada fraternitat i esperança, missatges molt necessaris avui dia, apunta.
Notícies relacionadesCom recorda Valls, per gravar aquest nou vídeo «els músics ens han obert la porta de casa seva i podríem dir que el miniequip de rodatge hem assistit a petits concerts privats. Veure’ls tocar en un entorn diferent i fer-ho amb mascaretes, distància de seguretat... ha sigut estrany».
El muntatge final intercala imatges de recurs del vídeo original del 2012 amb fragments d’aquests concerts entre quatre parets i plans dels protagonistes en els quals porten cartells amb frases com ‘Tornarem amb els nostres’, ‘Tornarem a cantar junts’ i ‘Tornarem a riure’. El resultat, emocionant, és una peça audiovisual carregada d’optimisme que utilitza el llenguatge més universal que existeix, la música, per connectar amb el públic.
- Turisme de masses Inventen platges falses per despistar els turistes a les Balears
- Pobresa a Catalunya La vida en un garatge de tres nens de l’Hospitalet: «¿Fins quan hem d’estar així?»
- Protesta Joves extutelats imploren a Drets Socials que no els faci tornar ajudes
- Baròmetre municipal La vivenda supera la inseguretat com a principal problema dels barcelonins
- INFRAESTRUCTURES El Govern donarà avui llum verda a dos intercanviadors ferroviaris al Vallès