EMPRESES

Cecot insisteix que les moratòries d'impostos es traslladin «com a mínim» a l'octubre

La patronal proposa que la presentació de comptes es faci de manera mensual

zentauroepp36606439 antoni abad  cecot  foment180108203103

zentauroepp36606439 antoni abad cecot foment180108203103 / ALVARO MONGE

1
Es llegeix en minuts

El president de CecotAntoni Abad, ha insistit aquest dimarts en la petició que la moratòria dels impostos a què haurà de fer front el teixit empresarial es posposi «com a mínim» fins a l’octubre. Abad ha recordat que el 5 de juny s’hauran d’efectuar els pagaments dels mesos d’abril, maig i juny, però «la situació econòmica continua sent igual o pitjor que quan es va declarar l’estat d’alarma el mes de març», i ha reclamat que es faci de forma mensual com a mínim a partir de l’octubre i amb possibilitat d’allargar el calendari durant el 2021, ha informat la patronal aquest dimarts en un comunicat.

Notícies relacionades

L’objectiu és «facilitar» la tresoreria de les empreses i autònoms que, a més d’aquestes taxes, hauran de fer front a les pagues extres i les vacances del mes de juliol, ha apuntat el president de Cecot. Ha insistit que «tenen molt present que la contribució mitjançant el pagament d’impostos és un deure i una obligació per al manteniment de la societat del benestar».

Abad ha assenyalat algunes propostes per «pal·liar la caiguda de l’activitat, la reducció de la facturació i poder equilibrar» els comptes com tornar els impostos que l’Estat ha ingressat en els últims sis mesos, havent de tornar-se durant els 18 mesos següents, i que no s’imposin sancions ni recàrrecs per als contribuents que no puguin fer efectiu els pagaments dels seus impostos.

Temes:

Impostos