COMERÇ

Aldi preveu obrir més de 20 supermercats aquest any a Espanya

La cadena alemanya preveu situar el 60% d'aquestes botigues en nuclis urbans

supermercado-aldi

supermercado-aldi

1
Es llegeix en minuts
Eduardo López Alonso
Eduardo López Alonso

Periodista @Elabcn

ver +

La cadena de supermercats Aldi preveu mantenir les obertures a Espanya i aprofitar l’auge del comerç de proximitat durant el confinament per potenciar la seva presència en el comerç urbà. Per això, la firma ha anunciat aquest dilluns que obrirà més de 20 establiments a Espanya durant aquest any. A prop del 60% dels nous supermercats d’Aldi estaran ubicats en nuclis urbans i centres de ciutats com Madrid, Barcelona, Sevilla i València. De fet, el 27 de maig la companyia obrirà un nou Aldi a Sevilla, a l’avinguda de l’Alcalde Manuel del Valle, que s’afegeix als 309 que té a Espanya.

Durant aquest exercici, prop del 30% de les inauguracions d’Aldi seran a Catalunya, un 25% a Madrid i Andalusia, respectivament, i les restants, al País Valencià. En el dia d’avui, Aldi compta amb una superfície comercial de més de 329.000 metres quadrats i ja supera els 4.300 treballadors a Espanya.

Notícies relacionades

Segons Kantar Worldpanel, Aldi ja ha superat la xifra de cinc milions de llars espanyoles que confien en els seus productes i supermercats per fer la compra familiar. Es pot destacar que la companyia va tancar el 2019 amb un total de 17 obertures que li van permetre incrementar la seva superfície comercial en un 6,3% respecte del 2018.

El grup alemany Aldi compta amb gairebé 5.000 botigues distribuïdes a nou països. L’entrada d’Aldi al mercat espanyol es va produir el 2002 i actualment compta amb més de 4.000 treballadors a Espanya.

Temes:

Supermercats