Aerolínies

Lufthansa volarà a Mallorca a partir de l'1 de juny

L'aerolínia anuncia que reactivarà els vols 'després del creixent interès dels clients en els viatges aeris'

zentauroepp25370294 planes of german airline lufthansa wait on the airfield at d171219120919

zentauroepp25370294 planes of german airline lufthansa wait on the airfield at d171219120919 / PATRIK STOLLARZ

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Lufthansa i les aerolínies del mateix grup, Eurowings i Swiss, volaran a partir de l’1 de juny a Mallorca, segons ha anunciat aquest divendres la companyia aèria alemanya. A més, Lufthansa ha programat vols per a Creta (Grècia) i Sylt i Rostock (Alemanya).

La companyia reactivarà un total de 80 avions amb el calendari de juny, cosa que significa que assolirà un total de 106 destinacions el pròxim mes, que detallaran la pròxima setmana. El 31 de maig finalitzaran els cronogrames de repatriació de la companyia, segons ha informat en un comunicat.

La companyia precisa que la tornada a l’activitat es produeix per donar resposta al «creixent interès» dels clients en els viatges aeris, la disminució gradual de les restriccions i limitacions a Alemanya i les «regulacions d’entrada d’altres països d’Europa». No obstant, recorda als clients que tinguin en compte les restriccions d’entrada i quarantena de les respectives destinacions al planificar el seu viatge.

Notícies relacionades

Lufthansa obliga des del 4 de maig a utilitzar mascareta en els seus viatges, una mesura que mantindrà el mes de juny. A més, explica la companyia, al llarg del viatge es poden imposar restriccions d’higiene i seguretat més estrictes, per exemple, a causa de temps d’espera més llargs als punts de control de seguretat de l’aeroport. Els serveis de bord també romandran restringits.

No és l’única companyia que ha començat a reactivar les seves operacions. American Airlines ha tornat a posar en marxa, des d’aquest dijous, el seu vol directe diari entre Madrid i Dallas, convertint-se en la primera aerolínia que viatja a Espanya després de les restriccions imposades per Trump als vols amb origen a la Unió Europea.