AUTOMOCIÓ

Segueix en directe l'elecció del Car Of The Year 2020

Malgrat la cancel·lació del Geneva Auto Show, el jurat del premi al millor cotxe d'Europa manté la cerimònia

El nom del model guanyador es donarà a conèixer en directe aquesta tarda a les 15 hores des del Palexpo de Ginebra

car-of-the-year2019-gims-geneva vm1 9947

car-of-the-year2019-gims-geneva vm1 9947

1
Es llegeix en minuts
Xavier Pérez

La cancel·lació de l’edició d’aquest any del Saló Internacional de l’Automòbil de Ginebra no serà obstacle perquè avui es doni a conèixer el nom del guanyador del premi The Car Of The Year 2020. La cerimònia de lliurament, que suposa cada any el primer acte oficial de la mostra suïssa, segueix amb el calendari previst i els membres del jurat internacional han decidit mantenir-la. Des de Ginebra. Serà el primer acte d’un saló virtual i l’últim, ja que no es realitzarà cap altra activitat.

/wp:paragraph wp:paragraph

Tota la votació es podrà seguir en directe des d’aquest link a partir de les 15 hores d’avui dilluns 2 de març. Les instal·lacions del Palexpo, que es mantenen òrfenes d’activitat des de la cancel·lació del saló divendres passat després de la prohibició del govern suís de celebrar activitats amb més de 1000 persones, obriran les seves portes perquè es pugui viure en directe la cerimònia de lliurament del prestigiós guardó.

/wp:paragraph wp:paragraph

Des del mateix escenari en el qual estava previst l’esdeveniment es presentaran els set finalistes, un a un, i finalment es donarà a conèixer el nom del model guanyador. Serà un format estil Eurovisió en què cada membre del jurat (60 periodistes de 23 països d’Europa) repartirà 25 punts entre almenys cinc dels set finalistes.

/wp:paragraph wp:paragraph

Notícies relacionades

BMW Sèrie 1, Ford Puma, Peugeot 208, Porsche Taycan, Renault Clio, Tesla Model 3 i Toyota Corolla pugnaran per agafar el relleu al tron continental del Jaguar i-Pace, triat a l’edició de 2019.

/wp:paragraph wp:paragraph