MODA

Lola Casademunt fitxa l'exdirectiu de Pronovias, Paco Sánchez, com a director general

La firma pretén reforçar d'aquesta manera l'expansió internacional de la companyia

zentauroepp52120740 a model presents a creation by maite by lola casademunt s au200203204515

zentauroepp52120740 a model presents a creation by maite by lola casademunt s au200203204515 / PAU BARRENA

1
Es llegeix en minuts

La firma de moda Lola Casademunt reforça la seva cúpula directiva amb el fitxatge de l’exdirectiu de Pronovias i persona de confiança d’Alberto Palatchi, Paco Sánchez, com a director general i encarregat de dissenyar l’estratègia internacional de la firma, segons ha informat en un comunicat. La companyia catalana, liderada en el pla creatiu per Maite Gassó, reforça el seu equip directiu per iniciar la internacionalització, després de triplicar el seu negoci en tres anys. 

L’exdirectiu de Pronovias assumeix la direcció general de la companyia i pilotarà l’execució del pla estratègic per consolidar Lola Casademunt com un dels referents de la moda a Espanya i a escala internacional.

Notícies relacionades

Sánchez compta amb una llarga i àmplia trajectòria dins de la multinacional espanyola de moda nupcial, ja que va estar al capdavant de les operacions del grup Pronovias fins a la seva sortida el 2019, després de més de 30 anys dins de la companyia ocupant diferents llocs d’alt nivell. S’afegeix al projecte liderat per Maite Gassó, filla de la fundadora i actual directora creativa de la marca, que juntamebt amb el seu marit, Fernando Espona, van iniciar el 2018 la transformació de la companyia, renovant la seva imatge i treballant en el seu posicionament dins del ‘retail’ espanyol.

«És un orgull per a nosaltres comptar amb Paco Sánchez, gran coneixedor del mercat tèxtil i de moda, en aquesta nova etapa de la companyia en què hi hem posat tota la nostra il·lusió», ha indicat Maite Gassó. Lola Casademunt compta en l’actualitat amb un canal multimarca repartit per tot el territori nacional, nou botigues pròpies i cinc de franquiciades, així com amb 16 punts de venda a El Corte Inglés. 

Temes:

Moda Empreses