MOBILE WORLD CONGRESS

Hoffman «Trobarem la manera de seguir a Barcelona»

El conseller delegat de GSMA afirma que està «devastat» però no es penedeix d'haver cancel·lat

1582140841668

1582140841668

1
Es llegeix en minuts

El conseller delegat de la GSMA –entitat organitzadora del Mobile World Congress (MWC) a Fira de Barcelona–, John Hoffman, ha assegurat sobre la continuïtat del congrés: «Hem passat 15 anys junts i tenim fins al 2023. Espero personalment que trobarem la manera de seguir a Barcelona en el futur».

«El nostre comitè directiu està compromès en l’edició del 2021 –que se celebrarà a principis de març– i més endavant», ha agregat el conseller delegat en una entrevista de TV-3, en la qual Hoffman ha considerat la ciutat la seva segona casa. 

Sobre la negociació més enllà de 2023 –quan expira el contracte–, ha dit: «Havíem pensat tenir algunes converses a finals d’aquest any o principis del que ve. Fa falta molt temps per a aquestes coses».

Notícies relacionades

Ha dit que no es penedeix d’haver cancel·lat: «Estic devastat. Va ser impossible mantenir el congrés. El nostre punt fort es va convertir en la nostra debilitat»: que més de 100.000 professionals de 200 països es reuneixin quatre dies en un lloc. «Però no podíem arriscar-nos a un contagi, ni per la més mínima possibilitat».

Sobre el cost econòmic de cancel·lar la cita, Hoffman ha assegurat que els diu a les empreses que junts trobaran la manera de seguir endavant: «La nostra relació amb la comunitat, les administracions i Fira, té un impacte en la comunitat», amb centenars de milions d’euros. «El Mobile no viu aïllat. Som part del teixit d’aquesta comunitat».