relleu

Luis Javier de Blas, nou director de serveis digitals de CaixaBank

El directiu procedeix del BBVA, on ha participat en la transformació tecnològica del banc

zentauroepp51629762 luis javier blas ag eros  nuevo director ejecutivo de medios200107135016

zentauroepp51629762 luis javier blas ag eros nuevo director ejecutivo de medios200107135016

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El consell d’administració de CaixaBank ha anomenat Luis Javier Blas Agüeros nou director executiu de Mitjans (transformació tecnològica). El fins ara responsable de l’àrea tecnològica i membre del comitè de direcció de BBVA Espanya compta amb una àmplia experiència al sector financer, on estava centrat en la transformació dels processos de negoci i, en especial, en la transformació digital del banc durant els últims 20 anys.

Luis Javier Blas Agüeros formarà part del comitè de direcció de CaixaBank en substitució de Jordi Fontanals, que continuarà vinculat a l’entitat durant els pròxims mesos en qualitat de director executiu, aportant la seva experiència i coneixement per assegurar el complet traspàs de les seves funcions.

Notícies relacionades

Jordi Fontanals es va incorporar a La Caixa el 1976 i, des d’aleshores, ha ocupat càrrecs de responsabilitat en l’àrea de serveis informàtics fins que, el 2011, va ser nomenat director executiu de Mitjans. Des del juliol del 2014 era membre del comitè de direcció de l’entitat financera.

La tecnologia i la digitalització són clau en el model de negoci de l’entitat, que compta amb la base de clients digitals més gran d’Espanya (6,3 milions). El banc ha desenvolupat projectes que amb un marcat caràcter tecnològic al sector, com la creació dels primers caixers que permeten fer reintegraments mitjançant reconeixement facial i sense haver d’introduir el PIN, un projecte destacat per la revista ‘The Banker’.