UN PROJECTE D'ÈXIT

'Motor Zeta' s'integra a 'Neomotor'

El portal de motor del Grup Zeta se suma al projecte de Prensa Ibérica, 'Neomotor', per crear la web especialitzada més gran del sector

Després de tres anys de camí tota l'experiència de l'equip s'uneix a la proposta digital de 'Neomotor' en una redacció plena de qualitat

neomotor-3

neomotor-3

1
Es llegeix en minuts
Xavier Pérez

El món de l’automoció està canviant. Les fusions entre grups són la tònica dels últims anys. Recentment ho hem pogut veure (i explicar) entre Fiat-Chrysler i el Grup PSA, i això no ha fet més que començar. Després de gairebé tres anys de camí, el portal digital de motor del Grup Zeta (www.motorzeta.com) pren un nou rumb i abraça una fusió de campionat per ampliar els seus continguts i oferir més i millor informació. Des d’avui ens integrem a Neomotor.com.

En uns moments en què la transformació digital s’apropia de les empreses periodístiques, ‘Motor Zeta’ (des del maig passat també anomenat AutoHedboSport a la xarxa) aprofita el moment per assumir l’entrada en la proposta vertical de motor de referència a Prensa Ibéricawww.neomotor.com.

La compra per part de Prensa Ibérica del Grup Zeta, i totes les seves capçaleres, obre una nova finestra d’oportunitat per al portal de motor del grup. La incorporació ‘Neomotor’ suposa un important pas endavant enl’estratègia  informativa. Tot l’equip passa a integrar-se a la redacció de ‘Neomotor’, una de les més completes i professionals del sector al nostre país. Sota la coordinació de Vicente Montoro, l’equip de ‘Motor Zeta’, amb Xavier Pérez, Enrique González i Josep Viaplana al capdavant, s’endinsa en una nova proposta plena de qualitat informativa.

Mantindrem la nostra aposta pel motor a les capçaleres del grup com EL PERIÓDICO DE CATALUNYA (dins de la secció d’economia) i el diari ‘Sport’ (a la secció de motor), i ampliarem l’àrea d’influència informativa aportant continguts també a ‘Neomotor’.

Notícies relacionades

També treballem per oferir a partir del 2020 una força més gran als nostres suplements de paper, tant a ‘Sport’ com a EL PERIÓDICO DE CATALUNYA (on comptem amb el suplement de motor degà de la premsa a Espanya, ‘Airbag’). La nova estructura oferirà cada cap de setmana el suplement ‘Airbag’ by Neomotor a EL PERIÓDICO DE CATALUNYA i ‘Neomotor’ a ‘Sport’.

Esperem continuar oferint la millor informaciód’actualitat, competició, economia, ‘trending’, innovació i tot el relacionat amb el sector. Busquem la millor qualitat per mantenir una web de qualitat i amb una gran projecció de futur. Us animem a seguir endavant amb nosaltres. Gràcies per aquests anys i confiem a continuar comptant amb la vostra passió pel motor per caminar cap a un futur que s’anuncia apassionant... sobre rodes, és clar.