Cornellà Creació

Jamaa destaca el rol de BCN com a 'hub' digital del sud d'Europa

La directora general de GSMA assegura que cal posicionar la tecnologia al servei de les persones

zentauroepp49950043 therese jamaa190920120104

zentauroepp49950043 therese jamaa190920120104

1
Es llegeix en minuts

Therese Jamaa, directora general de GSMA,empresa organitzadora del MWC Barcelona, ha assegurat que la capital catalana pot jugar el rol de ‘hub’ digital al sud d’Europa. En una conferència en el marc de Cornellà Creació, ha afirmat que la tecnologia té capacitat de generar «un impacte transformador» per afrontar els grans reptes de la salut, educació, igualtat de gènere o medi ambient.

Davant d’un fòrum de més de 150 persones, representants de pimes, entitats i empreses fonamentals a l’entramat socioeconòmic català, Jamaa ha exposat les claus en el procés de construcció de la societat digital del futur. Jamaa compta amb una gran experiència al sector de la tecnologia i avui porta les regnes de l’empresa que organitza l’esdeveniment més important de la indústria del mòbil, i que cada any rep més de 100.000 visitants de tot el món.

Jamaa ha destacat que l’objectiu és posicionar la tecnologia al servei de les persones, i, dins d’aquesta estratègia, Barcelona i la seva àrea metropolitana juguen un paper fonamental. Es tracta, ha explicat, de millorar la qualitat de la vida de les persones en l’àmbit mundial. 

Notícies relacionades

Durant la trobada, Jamaa també ha explicat diferents projectes en aquest sentit, com per exemple el programa de GSMA ‘Mobile for Development’, que té l’objectiu de reduir les desigualtats del món impulsant la innovació digital, i que en el dia d’avui ha impactat en la vida de 58 milions de persones.

Abans d’arribar a GSMA, Jamaa va ocupar el càrrec de directora de desenvolupament de negoci de Qualcomm. També va prestar els seus serveis empreses com Vodafone o Sema Group Schlumberger, després d’una etapa en la indústria de la construcció naval.