INVERTIRÀ 90 MILIONS

VMware obrirà a Barcelona el seu centre d'innovació en vendes europeu

La multinacional de 'software' crearà fins a 250 llocs de treball

barcelona-1

barcelona-1

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

La multinacional americana VMware, propietat de Dell, s’afegeix a la llista d’empreses que aposten per Barcelona. La firma, especialista en innovació de ‘software’ empresarial i virtualització, ha anunciat que invertirà gairebé 90 milions d’euros en l’obertura a Barcelona del seu Digital Sales Centre europeu, on ocuparà 120 persones amb la previsió d’arribar fins a 250 persones en el futur.

El Digital Sales Centre de VMware tindrà la seva seu al districte 22@ de Barcelona i estarà dirigit per Angus McGeachie, director sènior del Digital Sales Centre EMEA, que liderarà els esforços en aquesta regió.

Aquesta nova seu permetrà a VMware prestar un millor assessorament als clients i ampliar les perspectives professionals dels seus empleats, gràcies en part a la formació contínua de la VMware Sales Academy. Al centre s’hi desenvoluparan alguns dels rols estratègics per a VMware a Europa, l’Orient Mitjà i l’Àfrica, amb formació per a diferents departaments de la companyia com el comercial, el de canal, els serveis professionals, i el desenvolupament de negoci de solucions com VMware Cloud on AWS i VMware SD-WAN by VeloCloud, entre d’altres.

“El Digital Sales Centre serà la llar de la innovació per a la nostra organització de vendes, que es tradueix en diverses oportunitats perquè les persones creixin professionalment ocupant diferents rols dins de VMware a la regió EMEA”, afirma Jean-Pierre Brulard, vicepresident sènior i director general de VMware EMEA.

Notícies relacionades

Per la seva part, la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha celebrat l’anunci: "És una gran notícia per a Catalunya que la multinacional americana VMware decideixi establir aquest nou centre a Barcelona, és l’empresa líder global en ‘cloud’ i, per tant, un actor imprescindible en l’onada de transformació tecnològica que estem vivint". Projectes com aquest, segons Chacón, contribueixen a consolidar Catalunya com un dels ‘hubs’ més potents d’Europa per a empreses tecnològiques, ja que comptem amb el principal actiu que ho fa possible: el talent".

Per a aquest projecte d’inversió, l’empresa compta amb el recolzament d’Acció, l’agència per a la competitivitat del departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat.