sector financer

L'AEB llança un campanya d'educació financera per a gent gran

La patronal elabora una vídeos explicatius sobre conceptes bancaris bàsics i admetrà consultes

george lamberis youtube oxgaq7c6bhk / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Associació Espanyola de Banca (AEB) ha engegat un nou programad’educació financera dirigit a persones grans, en què s’aborden temes econòmics quotidians a tall de consultorii en què es podran recollir preguntes i inquietuds sobre les finances personals del dia a dia.

Coincidint amb el Dia Nacional de l’Educació Financera que se celebra l’1 d’octubre, la patronal ha començat a emetre a través de la seva web i de les seves xarxes socials una sèrie de vídeos en què dos experts voluntaris tracten temes com l’ús de caixers automàtics, la compra ‘online’la preparació per a la jubilació, la utilització de la banca ‘online’, eines per estalviar més eficientment ol’elecció entre un dipòsit i un fons.

Notícies relacionades

Els que vulguin fer preguntes sobre els temes en què tinguin dubtes podran contactar-hi via Whatsapp, a través de la línia telefònica habilitada que apareix en els vídeos o plantejar les seves inquietuds a les xarxes socials. En funció dels missatges rebuts, els professors decidiran quins temes explicaran en els vídeos següents.

Amb aquesta iniciativa, l’AEB "reafirma el seu compromís" amb l’educació financera, en què duu a terme diversos projectes dirigits a joves, emprenedors i al públic en general. Així mateix, l’associació col·labora com a entitat adherida amb el Pla d’Educació Financera, promogut pel Banc d’Espanya i la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Temes:

Bancs