INVERSIÓ

Media Markt obrirà un 'hub' de desenvolupament tecnològic a Barcelona

L'empresa contractarà aquest any una vintena de professionals

oficines elprat

oficines elprat

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Media Markt reforça la seva presència a Barcelona i posarà en marxa aquest any a la ciutat el seu Tech Hub, un centre de desenvolupament de solucions tecnològiques globals per al ‘retail’. L’empresa inaugurarà el centre aquest any, amb almenys 20 incorporacions.

Segons l’empresa, el Tech Hub donarà servei a les necessitats dels 15 països de l’organització per a projectes pilotats des d’Alemanya, però també treballarà en el desenvolupament dels dominis de negoci liderats des de Barcelona. 

El ‘hub’ estarà ubicat a les oficines centrals de Media Markt Iberia al Prat de Llobregat. La companyia ha iniciat un procés de selecció i els pròxims 12 i 13 de juliol els candidats preseleccionats seran entrevistats per responsables tècnics espanyols i alemanys. Els perfils que la companyia vol reclutar són desenvolupadors de programari, amb excel·lent nivell d’anglès, a més de formació en camps tècnics (enginyeria, informàtica, desenvolupadors...) i amb experiència en desenvolupament de plataformes digitals allotjades al núvol.

Notícies relacionades

"Aquest ‘hub’ consolida la nostra aposta local, en què comptem amb 18 anys d’experiència, 85 establiments i més de 6.500 professionals. Espanya té professionals ben formats en el camp tecnològic i hem elegit Barcelona perquè és l’entorn metropolità ideal per ubicar aquest ‘hub’ tecnològic des del qual crearem solucions reals per als nostres clients i col·legues de tot el món", ha destacat Ferran Reverter, conseller delegat de Media Markt Iberia.

Per a David Geisen, responsable de desenvolupament de Media Markt Iberia, "aquest projecte és el millor reconeixement a l’excel·lent treball i a la innovació aportada per l’organització espanyola i estem desitjant llançar el Tech Hub perquè ens permeti dur a terme contribucions a escala global".

Temes:

Media Markt