NEGOCI BANCARI

Els clients d'ING podran treure diners als supermercats Dia

El sistema serà similar al que s'utilitza al Regne Unit, que permet treure bitllets quan es paga una compra

1
Es llegeix en minuts

Els clients d'ING podran treure diners als supermercats Dia de forma gratuïta quan facin alguna compra, segons han informat a Europa Press fonts coneixedores de l'acord entre la cadena i el banc holandès.

Aquest dijous les dues entitats presentaran el projecte en una roda de premsa a la qual assistiran el conseller delegat de la cadena de supermercats, Ricardo Currás, i la directora general d'ING Direct, Almudena Román.

Aquest sistema de pagament ja s'utilitza en altres països com el Regne Unit i es coneix com a 'cashback', és a dir, devolució de diners o devolució d'efectiu. Quan el client paga una compra pot demanar al caixer del súper que li augmenti la xifra que li carrega a la targeta i li doni els diners de la diferència en efectiu. Les mateixes fonts han destacat que l'acord inclou altres 'partners', a més de la cadena de supermercats presidida per Ana María Llopis, que compta amb un total de 5.000 botigues a Espanya.

Notícies relacionades

Segons avança 'elEconomista', ING està treballant en un sistema que permetria als seus clients treure diners en diferents comerços, com ara gasolineres, utilitzant una aplicació de mòbil.

Tant des del banc holandès com de la cadena de supermercats espanyola han declinat fer declaracions sobre la qüestió a l'espera de donar a conèixer tots els detalls en la presentació de demà.