MERCATS

Meliá Hotels torna a l'Ibex amb una pujada de l'1%

La companyia turística substitueix FCC en el selectiu de la borsa espanyola

presidente-y-ceo-mhi-1

presidente-y-ceo-mhi-1

1
Es llegeix en minuts

Meliá Hotels substitueix des d'aquest dilluns a l'Ibex 35 de la borsa espanyola FCC, que va abandonar temporalment el selectiu el 4 de juliol, i ho fa amb una pujada del voltant de l'1% a les 10.00 hores, en una jornada en què el selectiu també progressa el 0,9%.

L'exclusió de FCC de l'Ibex va ser conseqüència de l'opa formulada per Control Empresarial de Capitales, de Carlos Slim.

Segons va informar Meliá Hotels, les circumstàncies que han permès a la companyia tornar al selectiu espanyol són conseqüència d'"una millora en la liquiditat de l'acció, fonamentada en un increment del capital i del 'free float', i possibilitada gràcies al sanejament del balanç i a l'impuls en matèria financera".

Notícies relacionades

L'entitat assegura que el seu retorn al parquet serà positiu perquè li donarà més notorietat i un millor accés als fons d'inversió TIER 1, i als fons referenciats a l'Ibex.

De la resta de valors de l'Ibex destaquen les pujades dels valors bancaris, amb Bankia (+2,9%), CaixaBank (2,8%) i Santander (2,7%) liderant les pujades.