DISTRIBUCIÓ

Caprabo obre petits supermercats amb horari estès

La primera botiga està situada al barri barceloní de Sants i obre de 8.30 a 22.00 hores

dcaminal34907401 economia     caprabo incorpora en su cartera de franquicias 160803112858

dcaminal34907401 economia caprabo incorpora en su cartera de franquicias 160803112858

1
Es llegeix en minuts

Caprabo ha incorporat a la seva cartera de franquícies els supermercats Aliprox, botigues d'uns 150 metres quadrats que compten amb un horari ampli de 8.30 a 22.00 hores. El primer supermercat d'aquestes característiques ha obert al barri barceloní de Sants, al carrer 26 de Gener de 1641, i hi treballen cinc persones, ha informat Caprabo aquest dimecres en un comunicat.

Aliprox és un model de botiga franquiciada que s'adapta a espais petits. Ofereix un tipus de compra "àgil i còmoda", amb un horari d'obertura prolongat, segons posa de manifest la companyia de distribució alimentària. Disposa d'un ampli assortiment de productes de marques de fabricants líders, marca pròpia i productors de proximitat. Compta amb oferta d'aliments frescos, especialment fruites i verdures de temporada, i té forn.

Notícies relacionades

Amb el model franquiciat, Caprabo incideix en el supermercat de proximitat. La companyia avança en la seva expansió a través de franquícies, un model de creixement que li ha permès obrir mercat en localitats on no tenia establiments, com Castellbisbal, Cubelles, Santa Margarida i els Monjos, Sant Martí de Tous, Falset, Rosselló, Vilobí d’Onyar, Pont de Suert, Artesa de Segre, Torrefarrera, Argentona, el Pla de Santa Maria i Andorra.

La firma va llançar el seu pla d'expansió a través de franquícies en el seu principal mercat estratègic que és Catalunya l'any 2010. Des d'aleshores ha posat al mercat més de 40 supermercats amb les ensenyes Caprabo, Rapid i, ara, Aliprox. El model Aliprox és un tipus de franquícia concertada que permet al franquiciat més llibertat en la gestió. Va ser posada al mercat pel grup Eroski i avui compta amb unes 180 botigues Aliprox.