Yahoo reduirà fins al 15% la plantilla, segons 'The Wall Street Journal'

El rotatiu assegura que la consellera delegada, Marissa Mayer, ho anunciarà aquest dimarts

1
Es llegeix en minuts

Yahoo! té previst tancar diverses de les seves unitats de negoci i prescindir de fins al 15% de la plantilla actual, segons han informat fonts coneixedores del pla de reestructuració al diari nord-americà 'The Wall Street Journal'.

Segons el rotatiu, l'encarregada de donar a conèixer els detalls d'aquest pla de reestructuració serà la consellera delegada de Yahoo!, Marissa Mayer, durant la presentació dels resultats anuals de la companyia, prevista per a aquest dimarts.

En l'actualitat Yahoo! compta amb uns 10.700 empleats, una xifra inferior als 14.000 que tenia la companyia l'any 2012, abans que Mayer fos nomenada consellera delegada.

El novembre passat, el fons d'inversió Starboard Value, accionista de Yahoo!, va demanar vendre el negoci d'internet de la companyia i el nomenament d'un nou conseller delegat, de manera que aquesta reestructuració podria disminuir la pressió dels inversors.

NEGOCI D'INTERNET

Notícies relacionades

El negoci de Yahoo! a internet, un dels principals de la companyia, ha experimentat una caiguda d'ingressos de publicitat durant els últims anys davant la forta competència dels seus competidors més joves com Facebook o Google.

No obstant, la companyia no ha donat a conèixer cap trobada per explorar la possible venda d'aquest negoci, si bé el diari nord-americà apunta {que} una reducció de costos faria "més atractiu" el negoci d'internet a possibles compradors.

Temes:

Yahoo Ocupació