La parella de Rodrigo Rato defensa la presumpció d'innocència

Alguns usuaris de Twitter increpen la periodista Alicia González després de la detenció de l'exvicepresident del Govern del PP

Un agent introdueix Rato al cotxe.

Un agent introdueix Rato al cotxe. / J.M. PRATS

1
Es llegeix en minuts

La periodista Alicia González, parella de l'exvicepresident del Govern Rodrigo Rato (PP), ha defensat la presumpció d'innocència davant els judicis paral·lels a internet després de la seva detenció. A Twitter, González ha sortit al pas dels tuits de diversos usuaris d'aquesta xarxa social que han demanat explicacions a la periodista --treballa al diari 'El País' com a corresponsal d'Economia Internacional-- per les acusacions que se li imputen a la seva parella i exgerent del Fons Monetari Internacional. Alicia González lamenta que alguns usuaris de Twitter hagin preferit "prejutjar" l'exministre de José María Aznar abans d'hora.

Alicia González també ha hagut de donar explicacions sobre el seu comportament professional i el del seu diari en aquest assumpte. La periodista ha precisat a la mateixa xarxa social que ella no ha participat ni participarà, per ètica, en les informacions que afecten la seva parella.

Temes:

Rodrigo Rato