La plantilla d'Alstom inicia una vaga de tres dies

Els sindicats asseguren que la mobilització està secundada per tots els treballadors

1
Es llegeix en minuts
XAVIER SEGURA / Santa Perpètua de Mogoda

Els treballadors de la planta d'Alstom a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) han iniciat una vaga de tres dies en protesta contra l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que va presentar l'empresa i que afecta 193 empleats.

Fonts del comitè d'empresa han assegurat que tota la plantilla està secundant la mobilització. Els empleats es veuen "reforçats" per l'èxit de la vaga de dimecres passat per afrontar les reunions amb l'empresa.

"Les mobilitzacions es mantenen amb tota la duresa mentre no hi hagi una solució a les sortides traumàtiques", ha assegurat Daniel García, secretari general de la secció sindical de CCOO a Alstom.

Notícies relacionades

García assegura que, arran de les protestes, l'empresa ha rebaixat el to oferint algunes baixes voluntàries, cosa que considera "insuficient", i la plantilla ha proposat aplicar un expedient temporal (ERTO) de dos anys.

Màxima tensió just un dia abans que les dues parts es reuneixin a Inspecció de Treball per abordar l'ERO l'última setmana del període de consultes.

Temes:

Alstom