L'AUGE DE L'OCI ELECTRÒNIC

Bojos per la Playstation 3

Centenars de jugadors van fer cua a les botigues a mitjanit per comprar la consola

1
Es llegeix en minuts
CARMEN JANÉ / BARCELONA

Qui es va estar llevat fins a altes hores de la nit va tenir la seva Playstation 3. Centenars d'usuaris van anar als grans centres comercials i les 164 oficines de Banesto que van obrir dijous a la mitjanit per adquirir les primeres unitats de la nova consola de Sony. A Barcelona, només el banc i els Opencor van poder expedir la màquina de videojocs, perquè la normativa comercial catalana impedeix que els establiments obrin fora del seu horari habitual.

Però hi va haver qui va aconseguir la consola a mitjanit després d'haver estat rondant la botiga des de dues hores abans. Luis de Val, 28 anys i productor de pel.lícules com Yo soy la Juani, de Bigas Luna, va ser el primer a comprar la Playstation a les 00.05 hores a l'Opencor de la Vila Olímpica, perquè l'establiment va muntar el seu propi control per no despatxar abans. "Sempre m'han agradat els videojocs. I com que als EUA hi va haver a qui fins i tot li van fotre un tret per obtenir la màquina, he volgut viure la meva pròpia aventura", explica.

Notícies relacionades

Aventura en pla de festa, amb càmera de fotos i nòvia embarassada i fotògrafa circumstancial per immortalitzar l'ocasió. "Em farà il.lusió poder-li explicar al meu fill quan sigui gran que el seu pare va ser el primer a comprar la Play".

Molts altres van fer igual amb més convidats a la festa. A Madrid, al cèntric carrer Preciados, els joves germans Evora van obtenir la primera màquina després d'haver esperat a la porta des de les 7 del matí "i dos anys abans", explicaven. I a la seu central de Banesto, la presidenta del banc, Ana Patricia Botín, va entregar les que tenien reservades als primers nous clients del banc.

Temes:

PlayStation