23 febr 2020

Anar al contingut

REESTRUCTURACIÓ DEL SECTOR IMMOBILIARI

Les accions de Metrovacesa tornen a cotitzar després de més d'una hora de suspensió

La família Sanahuja assegura que no té intenció de llançar una nova opa sobre la constructora

AGÈNCIES / MADRID /

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha decidit aixecar la suspensió cautelar de cotització que hi havia sobre Metrovacesa, i els seus títols s'han tornat a negociar a les 10.15 hores, amb una pujada del 2,3%, després de més d'una hora de suspensió.

La família Sanahuja, propietària del 39,6% de les accions de la immobiliària, ha assegurat que no té intenció de formular una nova oferta pública d'adquisició (opa) sobre Metrovacesa, segons ha informat Cresa (empresa patrimonial dels Sanahuja) a la CNMV.

"Davant de determinades informacions aparegudes a la premsa, es comunica al mercat que en aquest moment no hi ha per part de Cresa, ni de cap persona física o jurídica vinculada a l'empresa, cap decisió ni intenció de formular cap nova oferta pública d'adquisició sobre Metrovacesa", ha dit.

No obstant, Cresa ha assegurat que té "dret a ponderar en tot moment qualssevol operacions econòmiques, actes jurídics, acords amb tercers o accions legals que convinguin al seu interès i resultin conformes al seu ordenament".