De l'embriaguesa cromàtica de l'estiu a l''auca' de Muchachito

'Dominical' presenta les noves tendències en biquinis en una sessió de moda en què el Mediterrani és testimoni de l'explosió de colors

'El Jiro', el nou disc de Muchachito, suposa un canvi en la trajectòria del cantant, que la repassa amb una 'auca' que ell mateix dibuixa

amargets34112669 portada del dominical 716 del 05 06 2016 castellan160602131634

amargets34112669 portada del dominical 716 del 05 06 2016 castellan160602131634

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Les tendències en roba de bany vénen marcades per una borratxera de color. ‘Dominical’ presenta una sessió de moda amb les noves propostes de banyadors en què grocs, roses i blaus, exploten, es barregen i es diverteixen entre ells. La calidesa del Mediterrani serveix d'escenari per a una producció en què abunden els biquinis.

De la moda a la música. Muchachito treu nou disc, ‘El Jiro’, un cop de volant a la seva trajectòria que convida a mirar enrere. I ho fa, però llapis en mà. A través d'una ‘auca’, Jairo Perera (el seu nom real) rememora i dibuixa el seu naixement, la seva infància i pas per diferents bandes fins avui.

A més, el suplement d'EL PERIÓDICO entrevista Adrián Martín, el cantant d'11 anys que va néixer amb hidrocefàlia i que ha debutat en el número u en la llista de vendes de discos.

El suplement també entrevista a Cannes Russell Crowe, que demostra que també té talent per a l'humor an la pel·lícula ‘Dos buenos tipos’, amb Ryan Gosling. “Em segueixen considerant un home dur, i és ridícul. En conec uns quants i, creguin-me, no sóc com ells”, confessa l'actor neozelandès.

La revista també presenta 10 invents pràctics, trets del llibre ‘100 ideas para llevar’, del creatiu Pep Torres, i presenta  anècdotes d'estrelles de la música que Julián Ruiz ha recollit a ‘El sargento Pepper nunca estuvo allí’’.

A més, el setmanari selecciona nous cosmètics per combatre les arrugues i proposa quatre exposicions en quatre ciutats europees amb hotels que ajuden a arrodonir el viatge.

'MUJER HOY'

Notícies relacionades

Pilar López de Ayala apareix en portada i explica el seu retorn a Espanya després de cinc anys a l'estranger. “Me'n vaig anar buscant una sortida a una situació difícil. No va ser una decisió que prengués jo, es va donar així arran de la crisi”, explica la intèrpret, que torna al cine espanyol amb ‘Rumbs’.

La publicació també investiga per què les dones pateixen la ‘síndrome de la disculpa permanent’, reuneix quatre expertes per preguntar-los què es pot fer pels nens refugiats i proposa uns conjunts inspirats en el Far West.