04 juny 2020

Anar al contingut

De Love of Lesbian i les seves càlides mares al dur Jose Coronado

La portada de 'Dominical' aquesta setmana està dedicada al grup indie-pop Love of Lesbian, els integrants del qual són entrevistats per les seves mares en la intimitat de casa seva. La banda presenta el seu nou disc: 'El poeta Halley'. La revista, que apareix conjuntament amb el diari, dedica una extensa entrevista a l'actor Jose Coronado, que es fica novament en la pell d'un fred policia a la pel·lícula 'Cien años de perdón' amb Luis Tosar. El veterà intèrpret ha arribat també a la petita pantalla amb el desenllaç final de la sèrie 'El Príncipe'. El suplement dedica, a més, un reportatge a un episodi històric, el que explica '13 minutos para matar a Hitler': un atemptat fallit per acabar amb el Führer en una cerveseria de Munic. I recull els poètics dibuixos de Gervasio Troche i les seves pinzellades hipnòtiques, arran de la publicació del llibre 'Dibujos invisibles'.

En l'apartat de moda, 'Dominical' ofereix una sessió de fotos femenines que s'inspira en l'armari masculí. I segueix apostant per noves seccions: estrena 'Un plaer exprés', que se suma a les 'Petita història de la literatura' i 'Petita història de la música'.

'MUJER HOY'

La infidelitat és el tema de portada de la revista femenina 'Mujer hoy'. ¿Una veritat incòmoda?,  planteja la publicació. L'actriu Kate Winslet, candidata a l'Oscar per 'La modista' i ambaixadora de Lancôme, admet estar "orgullosa" del seu cos "i de totes les seves marques". A més, presenta un emotiu reportatge sobre l'odissea d'una refugiada a través d'Europa.