De Love of Lesbian i les seves càlides mares al dur Jose Coronado

nmartorell32920665 portada del dominical 702  del 28 02 2016 love of 160225181903

nmartorell32920665 portada del dominical 702 del 28 02 2016 love of 160225181903

1
Es llegeix en minuts

La portada de 'Dominical' aquesta setmana està dedicada al grup indie-pop Love of Lesbian, els integrants del qual són entrevistats per les seves mares en la intimitat de casa seva. La banda presenta el seu nou disc: 'El poeta Halley'. La revista, que apareix conjuntament amb el diari, dedica una extensa entrevista a l'actor Jose Coronado, que es fica novament en la pell d'un fred policia a la pel·lícula 'Cien años de perdón' amb Luis Tosar. El veterà intèrpret ha arribat també a la petita pantalla amb el desenllaç final de la sèrie 'El Príncipe'. El suplement dedica, a més, un reportatge a un episodi històric, el que explica '13 minutos para matar a Hitler': un atemptat fallit per acabar amb el Führer en una cerveseria de Munic. I recull els poètics dibuixos de Gervasio Troche i les seves pinzellades hipnòtiques, arran de la publicació del llibre 'Dibujos invisibles'.

Notícies relacionades

En l'apartat de moda, 'Dominical' ofereix una sessió de fotos femenines que s'inspira en l'armari masculí. I segueix apostant per noves seccions: estrena 'Un plaer exprés', que se suma a les 'Petita història de la literatura' i 'Petita història de la música'.

'MUJER HOY'

La infidelitat és el tema de portada de la revista femenina 'Mujer hoy'. ¿Una veritat incòmoda?,  planteja la publicació. L'actriu Kate Winslet, candidata a l'Oscar per 'La modista' i ambaixadora de Lancôme, admet estar "orgullosa" del seu cos "i de totes les seves marques". A més, presenta un emotiu reportatge sobre l'odissea d'una refugiada a través d'Europa.