Ricardo Darín: "Estic d'acord amb el dret a la mort digna"

L'actor brilla a 'Truman' amb el paper d'un malalt terminal de càncer després de rebre a Sant Sebastià el premi al millor actor ('ex aequo', amb Javier Cámara)

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

“Tota una vida venerant la vida no es mereix un final amb decrepitud”, opina Ricardo Darín per al ‘Dominical’ d'aquesta setmana, en què és protagonista després d'emportar-se a Sant Sebastià el premi al millor actor --compartit amb Javier Cámara-- pel seu paper a ‘Truman’.

A la pel·lícula, Darín encarna un malalt terminal que lluitarà per una mort digna. Parlem amb ell sobre drets vitals, telenovel·les, ‘remakes’ i la seva impossible relació amb els executius de Hollywood.

També parlem amb Chiara Mastroianni, filla del galant italià més universal i de la gran dama del cine francès Catherine Deneuve. “El pes que el pedigrí dels meus pares em carregava a l'esquena era horrorós”. L'actriu reflexiona a la revista sobre el seu llinatge i la seva nova pel·lícula: ‘3 corazones’.

Notícies relacionades

A més, seguint amb pròximes estrenes, ‘Dominical’ repassa les pel·lícules basades en fets reals que veurem aviat a la gran pantalla i descobreix els personatges que s'amaguen en les seves històries.

La revista també parla amb Pierre Hermé, autor del llibre total sobre els ‘Macaron’, i  mostra el treball de Lara Jo Regan al llibre 'Dogs in cars': un centenar d'imatges de gossos panteixant d'èxtasi al costat d'una finestreta.