Dones en guerra

'Dominical' viatja amb Metges sense Fronteres per quatre països buscant veus femenines en lluita

Macaco interpreta ’Hijos de un mismo dios’. / RICARD FADRIQUE

1
Es llegeix en minuts

Ramón Lobo inicia al 'Dominical' una sèrie de reportatges de la mà de Metges sense Fronteres per acostar la realitat de quatre països: Mèxic, Palestina, Jordània i l'Àfrica. L'expert reporter compartirà històries de dones en lluita, que batallen cada dia per la seva existència i són el motor de la pau que sosté les seves comunitats durant la guerra. La primera parada de la sèrie és Mèxic i les mares dels 43 desapareguts forçats d'Ayotzinapa, que s'han convertit en un símbol de milers de dones que busquen fills, marits o pares davant un estat incapaç, si no còmplice.

Notícies relacionades

La revista, a més, entrevista Macaco, que estrena disc, 'Historias tattooadas', i descobreix algunes de les seves marques, amb tinta i sense. També s'asseu a parlar amb el cineasta Cesc Gay, que debuta com a autor i director teatral amb 'Els veïns de dalt', una comèdia àcida que destapa la capsa de Pandora dels problemes conjugals.

'Dominical' estrena noves seccions. Traurà de l'anonimat els 'tuitstars' que més triomfen a la xarxa social, descobrirà històries del món que no apareixen en les notícies i mostrarà cada setmana les imatges més impactants captades pels fotògrafs d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA.