Alberto Vázquez-Figueroa: "Que els gihadistes vinguin a buscar-me"

L'aventurer i escriptor presenta dues noves novel·les: 'El último tuareg' i 'Medusa'

Dani Martín, Ángela Becerra i Rafael Guastavino són altres dels destacats a la revista

Els continguts de ’Dominical’. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Mirada inquietant la de l'aventurer, inventor i escriptor Alberto Vázquez-Figueroa a la portada del 'Dominical' d'aquesta setmana. L'autor, un dels grans creadors de 'best-sellers' de les lletres espanyoles, amb 30 milions de llibres venuts, torna a la càrrega amb dues noves novel·les, ‘El último tuareg’ ‘Medusa’, i es deixa anar en una entrevista que no té desperdici. Hi aborda la seva relació amb l'escriptura, els diners, el risc, les dones i la mort, i sorprèn amb sentències com la que segueix: "Una de les coses que m'agradarien és que els gihadistes vinguessin a matar-me".

Davant la foscor de Vázquez-Figueroa, la llum de Dani Mateo: el còmic català, que també és periodista, presenta amb un divertit monòleg el seu llibre 'La risa os hará libres', en què reuneix 65 d'aquestes peces en les quals brilla especialment.

Notícies relacionades

'Dominical' convida el lector a dos viatges molt diferents. El primer el porta a Nova York rere els passos de Rafael Guastavino, l'arquitecte valencià que va exportar la volta catalana a la capital del món, on és present en instal·lacions tan visitades com el zoo del Bronx o la sala de registres de la illa d'Ellis. El segon el condueix a les illes Lofoten, a Noruega, escenari privilegiat de la pesca de l'escrei, un bacallà molt especial.

L'oferta de la revista es completa amb una entrevista amb la diva del 'burlesque' Vinila von Bismark, una passejada pel món de l'escriptora Ángela Becerra i una producció de moda primaveral.