Barcelona tindrà vols directes amb aquesta ciutat europea a partir del 4 d'abril: dues hores de viatge per a gaudir d'una destinació única

Croatia Airlines oferirà tots els dimarts, dijous i diumenges un vol directe de Barcelona a Zagreb, la capital de Croàcia

L'aerolínia també tindrà disponibles connexions internes a partir de 42 euros

Barcelona tindrà vols directes amb aquesta ciutat europea a partir del 4 d'abril: dues hores de viatge per a gaudir d'una destinació única

Freepik/Wirestock

4
Es llegeix en minuts
Pep Canals

Croàcia és, sense cap dubte, un dels destins més atractius d'Europa. Les seves ciutats plenes d'història i cultura, els seus espais naturals, la seva deliciosa gastronomia i les seves costes banyades per les aigües cristal·lines de la mar Adriàtica converteixen a aquest país una destinació molt versàtil per a qualsevol públic.

Els més aventurers poden gaudir d'interminables caminades per les seves muntanyes, cascades i parcs nacionals o de l'adrenalina dels esports aquàtics. Els viatgers més hedonistes també trobaran el seu lloc prenent el sol en la costa dálmata o degustant la seva gastronomia.

Viatjar a Croàcia a partir del 4 d'abril des de la ciutat comtal serà molt més ràpid, en tan sols 2 hores. Croatia Airlines oferirà a partir d'aquesta data un vol directe des de Barcelona a Zagreb tots els dimarts, dijous i diumenges.

Visitar Croàcia amb vols interns a partir de 42€

En un viatge a Croàcia és un pecat quedar-se amb una única ubicació. Cada racó del país guarda els seus propis secrets i té la seva personalitat pròpia. Més enllà de Zagreb, la seva majestuosa capital, val la pena visitar altres ciutats com Dubrovnik, Zadar, Poleixi o Split. Ara, a més, Croatia Airlines també ofereix vols interns amb preus a partir de 42 € per trajecte, amb la possibilitat d'escollir entre les ciutats esmentades.

Què veure a Zagreb, la capital de Croàcia

Zagreb, capital de Croàcia, ha estat durant molts segles el centre cultural, científic, econòmic i industrial del país. Està situada a la part continental del país i en plena cruïlla entre la costa de la mar Adriàtica i l'Europa Central. Val la pena prendre's alguna cosa en les seves encantadores cafeteries i les seves terrasses a l'aire lliure tan característiques de l'estil de vida mediterrani.

Recomanable visitar racons com l'Església de Sant Marco, el Museu de les Relacions Trencades, les seves muralles, el Mercat Dolac, la Porta de Pedra, la seva catedral o la plaça Ban Jelačić, entre altres.

Zagreb és la capital de Croàcia /

Cedida

Visitar Split i el seu palau romà

Split és el centre econòmic i administratiu de la Dalmàcia Central. La ciutat va néixer a la fi del segle III quan l'emperador romà Dioclecià va construir un palau que, avui dia, segueix en peus amb un grau de conservació molt bo. Aquesta edificació ocupa gran part del barri antic de la ciutat i destaquen racons com el peristil, el temple de Júpiter o els soterranis. Mereixen una visita també la Catedral de San Domnió, el Mercat de Peix, la plaça de la Fruita o les seves platges i passeig marítim.

La mar Adriàtica banya les costes de Croàcia /

Cedida

Descobrir Dubrovnik i els seus monuments

Més de mil anys d'història presents pels racons de Dubrovnik. És una ciutat museu i ciutat escena a l'aire lliure, una connexió ideal de la història i la modernitat. Per aquest motiu, des de l'any 1979 es troba protegit per la UNESCO.

Es tracta d'un destí cultural que, al costat del seu patrimoni monumental, ofereix una gran varietat d'esdeveniments i festivals culturals. Un dels majors atractius de la ciutat són les seves muralles medievals, que encara conserven la seva forma original i estan obertes als visitants. Dubrovnik també és una destinació ideal per a gaudir d'unes vacances.

Dubrovnik està a la costa de la mar Adriàtica /

Cedida

Passejar per la històrica Pula

Diuen que gairebé cada pedra a la ciutat de Pula té la seva pròpia història perquè aquesta ciutat, la més gran del Comtat d'Ístria, de nom llatí Pietas Iulia, es va originar fa més de tres mil anys. La ciutat de Pula no només aplega les històries sobre argonautes, romans, venecians o els francs sinó també del període de l'Imperi Austrohongarès.

Destaquen el seu amfiteatre romà, entre altres monuments de l'època com el temple d'Augusto o l'Arc dels Sergios; o la seva catedral i el seu castell.

L’amfiteatre de Pula /

Pexels

Gaudir de Zadar

La ciutat de Zadar és una barreja entre la bellesa, la història i totes les comoditats que demana el viatger actual. Ofereix als seus visitants molts atractius turístics: si busques un bon allotjament, gastronomia autòctona, llocs d'interès cultural, instal·lacions esportives modernes o diferents programes d'excursió, Zadar és la destinació ideal per a vacances, esports i diversió.

Església de Sant Donat, Zadar /

Freepik/Wirestock

Volar amb Croatia Airlines

Croatia Airlines permet als passatgers personalitzar la seva experiència de vol triant si prefereixen que el seient contigu romangui buit, més espai per a les cames o, simplement, anar al costat d'un acompanyant. Tots els seus vols, a més, ofereixen un servei gratuït de menjar i beguda que varia segons la classe, durada del vol i l'horari. Es pot emportar equipatge de mà i un altre addicional més petit com una bossa o maleta per al portàtil.

Independentment de triar entre classe Business o Economy, es pot gaudir del servei a bord. A tot això, se sumen altres opcions que es poden aconseguir fent-se soci amb ofertes especials.

Si encara tens equipatge per a facturar, es pot comprar el servei de transport de l'equipatge facturat. Aquest servei es pot contractar durant el procés de compra del bitllet en el lloc web, per telèfon i a les sucursals de Croatia Airlines. Descobreix més aquí.

Si et decideixes per Economy, però després de tot, desitges volar en classe Business, verifica si el teu vol pot tenir un ‘upgrade’ de classe Business. Aquest servei et permetrà gaudir de tots els beneficis de la classe Business (facturació prioritària, accés a la sala Business, ‘fast track’, més equipatge...) a un preu més econòmic.

Reserva el teu vol i comença el teu estiu a Croàcia!