Càmping Castell Montgrí, l’Estartit

Uns dies de somni a la Costa Brava

Allotjament a bungalous, equipats fins a l’últim detall, així com a noves i modernes tende, com és el cas del ‘glamping’

Perfectament ubicat i equipat per viure moments inoblidables en contacte directe amb la natura del parc natural del Montgrí, les illes Medes i el Baix Ter.

Uns dies de somni a la Costa Brava
2
Es llegeix en minuts

Triar un càmping per disfrutar de les merescudes vacances és avui una de les possibilitats més atractives. El contacte amb la natura i la vida a l’aire lliure fan que aquesta popular alternativa tingui cada vegada més adeptes. Si a això s’hi suma la possibilitat de disfrutar d’un entorn natural únic, serveis de primer nivell i bones comunicacions, no hi ha dubte d’encertar a la diana.

El Càmping Castell Montgrí, de quatre estrelles, que aquest any compleix el seu 50è aniversari, és un animat complex ubicat a la Costa Brava catalana que ofereix a les famílies passar unes vacances divertides. Proporciona òptimes condicions per acampar i està ubicat en una zona privilegiada: entre el massís del Montgrí i les suaus sorres de la platja de l’Estartit. Tot a l’abast de la mà.

Quant a equipaments, cal destacar, sobretot si es reserva de cara a estiu, les tres piscines que inclou. La piscina principal, Panorama, disposa de terrassa, on la convivència amb altres clients resulta una experiència atractiva. La piscina Ombra està dotada de tobogans d’aigua, un equipament que encanta els més petits. La piscina La Bassa, per la seva banda, ofereix un entorn tropical tranquil i íntim. Per als que prefereixin disfrutar de la platja, un autobús gratuït els portarà a una de les més reconegudes de la zona: la platja de l’Estartit.

La direcció del càmping, conscient de la necessitat de mantenir actius tots els membres de la família, sobretot els més petits, organitza cada temporada una gran varietat d’activitats: ping-pong, futbol, tir amb arc, petanca, minigolf, tennis i bàsquet, així com nombroses activitats aquàtiques que inclouen waterpolo i aiguagim. 

A disposició dels residents també hi ha un club infantil i una granja amb animals, que convida els més joves a prendre part en tallers creatius, tornejos, etc. El complex pren vida a la nit, amb entreteniment i xous espectaculars per a tota la família que inclouen festes i pel·lícules en pantalla gegant d’alta definició. 

El Càmping Castell Montgrí també disposa d’una selecció de restaurants, gelateries, cafeteries i bars, a més de supermercat. Pel que fa a les instal·lacions, els bungalous amb aire condicionat brinden una estada còmoda i un ambient privat i tranquil. Les tendes de campanya d’estil ‘glamping’ ofereixen una veritable experiència d’acampada natural.

Als voltants, infinites possibilitats per disfrutar de notables experiències. Cal destacar les excursions i activitats que organitza l’equip d’animació al parc natural.

Es recomana fer excursions amb barco amb fons transparent des de l’Estartit fins a les illes Medes, una experiència recomanable per a tothom i que permetrà conèixer la impressionant varietat de flora i fauna de la Costa Brava. 

Temes:

Estiu