Hotel Zenit Diplomàtic: Una experiència única on l'atenció al client és la seva principal prioritat

Hotel Zenit Diplomàtic: Una experiència única on l'atenció al client és la seva principal prioritat
2
Es llegeix en minuts

Una escapada a Andorra, sempre ve de gust i més quan trobes un hotel en què et sents com a casa. En ple centre del país es troba l'Hotel Zenit Diplomàtic, fundat l'any 2000 per l'Esteve Vidal juntament amb la seva dona la Isabel Ferrer, un hotel amb ànima, on l'atenció al client és la seva principal prioritat i el seu equip, professional des del checking d'entrada fins a la sortida, fa de l’estada una experiència immillorable.

L'hotel neix de l'experiència en gestió hotelera de gairebé cinquanta anys de la família Vidal amb la voluntat que el tracte amb el client sigui especial i que el client se senti com a casa. Quan obre l'any 2000 és amb la idea de ser un hotel urbà, i que gràcies a la seva ubicació, qualsevol persona que s'hi allotgi pugui gaudir de la situació estratègica de tot el que ofereix Andorra.

L'Hotel Zenit Diplomàtic inclou Spa i piscina exterior climatitzada, entre altres serveis

/ Hotel Zenit Diplomàtic

L'hotel compta de 85 habitacions, Spa i una piscina exterior climatitzada que et permet banyar-te en ple mes de setembre amb una temperatura ideal! Tot un luxe del qual vaig poder disfrutar!

Notícies relacionades

Un gran valor afegit és la capacitat de les sales privades per poder fer qualsevol esdeveniment. Amb més de 160 m² disponibles per organitzar esdeveniments privats o d'empresa, vaig tenir l’oportunitat de parlar amb el seu director l'Emili Yepes, recent en el càrrec, qui em va explicar totes les propostes de millora que estan implementant i com cuiden cada detall perquè el client repeteixi la seva experiència a l'hotel. La proposta del bufet a l'hora d'esmorzar és variada, pots esmorzar un ampli ventall del dolç i salat, i el servei de l'hotel està pendent en cada moment de les teves necessitats.

Passar un cap de setmana a l’Hotel Zenit Diplomàtic, et permet anar caminant a tot arreu! Tot un luxe pels que vivim a ciutat, sortir a sopar sense haver d'agafar el cotxe, poder prendre't una copa i tornar caminant a l'hotel, conèixer la proposta cultural d'Andorra només caminant 5 min o bé anar a comprar a qualsevol de les botigues de l'eix comercial... Una experiència única en qualsevol moment de l'any, vés-hi i et sentiràs com a casa!

A l'Hotel Zenit Diplomàtic el valor més important és aconseguir que els clients se sentin com a casa

/ Hotel Zenit Diplomàtic